Knorr

Kom og se hvor middagen din vokser – og smak den

Del

Besøk drivhuset til Knorr

Det er flott å kunne vite hvor maten på tallerkenen din kommer fra og hva den består av. Dette gjelder spesielt når maten du kjøper kommer innpakket i en pose eller eske. Er innholdet næringsrikt? Er det bærekraftig? Er det smakfullt?

Nå kan du enkelt finne ut dette ved å besøke nedenfor nevnte butikker og se selv. Knorr setter opp et ekte veksthus i disse butikkene for å demonstrere at Knorr sine supper, sauser og andre produkter fremstilles på en naturlig måte. 

Du kan besøke veksthuset og se grønnsakene gro, se videoer om Knorr sine produkter og om bøndene som produserer dem og selvfølgelig kan du også smake på produktene! Du, vennene dine og familien din kan også erfare hvordan tørkede grønnsaker er et mer bærekraftig valg og inneholder like mye fiber, vitaminer og mineraler som kokte grønnsaker. Du får også sjansen til å vinne ditt eget lille innendørs veksthus der du kan dyrke dine egne grønnsaker hjemme!

– Dette er veldig positivt! Spesielt om det også kan være med på å inspirere barn. Jeg opplever at folk i hverdagen ofte oppsøker raske løsninger, men ser at de ønsker inspirasjon til å ta bedre og sunnere valg. De fleste er jo glade i god mat, men kanskje ikke alle er like flinke til å oppsøke det. En rask løsning betyr jo ikke nødvendigvis at det er usunt. Det er jo veldig i vinden med naturlige produkter, så det er bra at Knorr fokuserer på dette, sier butikksjef André Malonæs fra MENY Bryn der veksthuset allerede har vært utstilt.

HER KAN DU BESØKE KNORRS VEKSTHUS:

Uke 44: 31. oktober - 3. november - Meny Ringnes Park Oslo
Uke 45: 7-10. november - Coop Obs Krokstadelva
Uke 46: 17. november - Coop Mega Storo

Kontakter

Marius Søland
Trade Marketing Manager Norway
M: +47 416 32 789
Mail: Marius.Soland@unilever.com

Bilder

Om Knorr

Følg saker fra Knorr

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Knorr på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Knorr