Sajaco Nordic AS

Koffertsensasjon på vei - nytt norsk merke inntar varehandelen

Del

North Pioneer er et nytt norsk merke som lanseres mandag 1. april. Merket har en nordisk profil og har posisjonert seg i markedet med en tydelig identitet og en story basert på reisende nordboere. Skandinaver har vært et reisende og utforskende folkeslag i århundrer. Kjerneverdier for North Pioneer er slitesterkt, funksjonelt og moderne.

North Pioneer
North Pioneer

I et marked som lenge har vært dominert av utenlandske merker, satser Sajaco Nordic AS på nye moderne kofferter utviklet av selskapet. North Pioneer har posisjonert seg i markedet med en tydelig identitet og en story basert på reisende nordboere. Linken mellom skandinaver og reise /utforske/oppleve har vært solid i århundrer. I moderne tid er vi også et reisende og utforskende folkeslag.

Produktene er svært kommersielle og dekker behovene kundene har etterspurt lenge; god kvalitet, funksjonelle løsninger i et moderne design. Alt dette til en overkommelig pris. Produkter fra North Pioneer har minimum fem års garanti. North Pioneer bruker utelukkende anerkjente og etablerte fabrikker. Inspeksjon på fabrikkene gjøres jevnlig for å kontrollere kvaliteten i alle ledd.

Brand Manager, Mikkel Feyling, jobber tett mot fabrikkene i Østen og detaljister i det nordiske markedet for å skreddersy produktene og konseptet slik at North Pioneer kan møte kundenes krav og behov. Mikkel Feyling uttaler; «Vi tenker svært kommersielt og ønsker å tilby kvalitetskofferter til en medium pris. Kjerneverdier for North Pioneer er slitesterk, funksjonell og moderne, og det er nettopp dette vi leverer.»

Vi feirer lanseringen på Bagorama Byporten i Oslo sentrum, 1. april, kl. 10:00.

Nøkkelord

Kontakter

Produktansvarlig, Mikkel Feyling
Mail: mikkel@janic-carlo.no
Telefon: 975 87 432

Sjef for Sajaco Nordic, Petter Flyvholm
Mail: petter@designtrade.no
Telefon: 954 64 425
Facebook /northpioneer Instagram @northpioneer

Bilder

Dokumenter

Om Sajaco Nordic AS

Sajaco Nordic AS
Fredrik Selmers vei 2
0663 Oslo

Grossist av vesker og reiseutstyr.

Følg saker fra Sajaco Nordic AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sajaco Nordic AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.