KLP har fortsatt de mest fornøyde kundene

Del

I dag ble det klart at KLP for sjette år på rad har de mest fornøyde bedriftskundene. De som har hatt en skade det siste året, er aller mest fornøyde.

I årets EPSI-undersøkelse kommer KLP best ut av alle forsikringsselskapene når det gjelder kundetilfredshet, med en skår på 73,7 på en skala fra 0 til 100. Det er en forbedring fra fjoråret på 0,6.


KLP-kundene som har hatt en skade det siste året, er enda mer fornøyde. De gir selskapet en skår på 74,6 prosent, seks prosent mer enn nest beste selskap.


- Vi takker kundene våre så mye for tilliten, og er stolte over å være kåret til beste forsikringsselskap for bedrifter for sjette år på rad. Dette resultatet inspirerer oss til å bli bedre hver eneste dag. Målet er å ha de mest fornøyde kundene også i fremtiden, sier Tore Tenold, administrerende direktør i KLP Skadeforsikring.


Ønsker tettere oppfølging
Andelen bedrifter som har opplevd at forsikringsleverandøren tar kontakt for en prat om forsikringene, har sunket fra nesten 50 prosent i fjor til 40 prosent i år. De bedriftene som har blitt kontaktet, er vesentlig mer fornøyde enn de som ikke har hørt noe. Hver tredje bedrift sier til EPSI at de ønsker tettere oppfølging, fordi de er usikre på om de er riktig forsikret.


Undersøkelsen viser videre at kundetilfredsheten med skadeforsikringsselskapene er omtrent uendret fra i fjor. Noen selskaper har hatt nedgang. Kundene har høy tillit til forsikringsselskapene sine, og betydelig høyere enn til bankene.


"Med et resultat på 73,7 viser KLP at de fortsatt ligger et godt stykke foran konkurrentene når det gjelder å skape gode kundeopplevelser", skriver EPSI.
Les mer om undersøkelsen på EPSI sine nettsider.

Om KLP Skadeforsikring: 
KLP Skadeforsikring AS er et heleid datterselskap av KLP som tilbyr forsikringsløsninger til offentlig sektor. Selskapet tilbyr også forsikringsløsninger til offentlig tilknyttede bedrifter og et utvalg av bransjer i det øvrige bedriftsmarkedet. I personmarkedet tilbys forsikringsløsninger med fordeler til privatpersoner med pensjon i KLP.


KLP Skadeforsikring AS har nesten 3000 kunder i offentlig sektor og bedriftsmarkedet, og cirka 40 000 personmarkedskunder. Premieinntektene er på over 1 250 000 kroner og selskapet har cirka 140 ansatte.

For mer informasjon, kontakt: 
Tore Tenold, administrerende direktør i KLP Skadeforsikring
E-post: tore.tenold@klp.no

Nøkkelord

Kontakter

Tore Tenold, administrerende direktør i KLP Skadeforsikring
E-post: tore.tenold@klp.no

Bilder

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom