KLP

KLP Eiendom kjøper Stockholm Waterfront hotell og kongressenter

Del

KLP Eiendom har inngått avtale med DNB Liv om kjøp av Stockholm Waterfront hotell og kongressenter. Overtakelse finner sted 22. desember.

Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er 1.750 MSEK. Leieinntekter i 2015 er på rundt 79 MSEK.

Hotellet drives under merkenavnet Radisson Blu Waterfront Hotel og har 414 rom. Det tilhørende kongressenteret har 14.000 kvm gulvareal, som gir plass til et publikum på 3.000 mennesker. Hotellet og kongressenteret ble åpnet i 2011.

- Med dette kjøpet har KLP Eiendom sikret seg et av de beste hotellene i Stockholm, med en svært sentral beliggenhet og en god miljøprofil. Eiendommen er et viktig bidrag til vår svenske portefølje, uttaler administrerende direktør Gunnar Gjørtz.       

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Gunnar Gjørtz, Adm.dir KLP Eiendom
Gunnar Gjørtz, Adm.dir KLP Eiendom
Last ned bilde
Gunnar Gjørtz, Adm.dir KLP Eiendom
Gunnar Gjørtz, Adm.dir KLP Eiendom
Last ned bilde

Om KLP

KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) er Norges største livsforsikringsselskap. Selskapet leverer og forvalter offentlig tjenestepensjon til de fleste av landets kommuner, helseforetak og offentlige bedrifter. KLP-konsernet leverer også produkter innen pensjon og pensjonskassetjenester, bank, skadeforsikring, kapitalforvaltning og eiendom. KLP Eiendom er blant de største eiendomsbesitterne i Norden.

KLP er et gjensidig eid selskap. Derfor er KLPs kunder på offentlig tjenestepensjon også KLPs eiere.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom