KLP

KLP Banken setter opp rentene

Del

KLP Banken justerer opp rentene for å tilpasse seg den generelle konkurransesituasjonen.

Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken

KLP Banken justerer opp låne- og innskuddsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng som følge av utviklingen i pengemarkedet. Beste utlånsrente vil være Grønt Boliglån Unge medlemmer med nominell rente på 2,30 prosent, mens beste rente for ordinære medlemmer boliglån over 1,5 millioner kroner blir nominelt 2,55 prosent. 

- KLP Banken setter opp rentene for å tilpasse oss den generelle konkurransesituasjonen. Vi vil fortsatt være konkurransedyktig på pris og spesielt overfor våre medlemmer, sier Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken. 

Banken setter også opp renten på sine innskudd. Ny nominell rente for Topprentekonto for medlemmer økes til 1,90 prosent og brukskonto for medlemmer økes til 0,70 prosent. 

De nye rentene gjelder fra 1. april 2019 for nye kunder og fra 10. mai 2019 for eksisterende kunder.

For mer informasjon kontakt:        

Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: tlf 93403185 

Fakta om KLP Banken

KLP Banken AS er et heleid datterselskap av KLP og er en nettbank for personkunder med spesielt gode vilkår for KLPs medlemmer og pensjonister. KLP Banken AS finansierer også lån til kommuner, fylkeskommuner og selskaper som utfører offentlige oppgaver. Banken har hovedkontor i Trondheim i tillegg til lokaler i Oslo.

Bilder

Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom