KLP

KLP Banken setter ned rentene

Del

KLP Banken justerer ned rentene for å tilpasse seg den generelle konkurransesituasjonen.

Leif Magne Andersen, Adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, Adm.dir KLP Banken

KLP Banken setter ned renten på ordinære boliglån med inntil 0,20 prosentpoeng. Beste boliglånsrente for medlemmer under 35 år blir nominelt 2,05 prosent etter endringen, mens beste rente for ordinære boliglån over 1,5 millioner kroner blir nominelt 2,15 prosent.

- KLP Banken setter ned rentene for å tilpasse oss den generelle konkurransesituasjonen. Vi er opptatt av å være konkurransedyktige og levere de beste produktene til våre medlemmer, sier Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken.

Banken setter også ned renten på sine innskudd. Beste innskuddsrente for medlemmer fra første krone uten uttaksbegrensning blir 1,25 prosent, mens dagens BSU-rente for medlemmer blir 3,70 prosent.

De nye rentene gjelder fra 8. januar 2018 for nye kunder og fra 8. mars 2018 for eksisterende kunder.

For mer informasjon kontakt:

Adm.dir KLP Banken Leif Magne Andersen: tlf 91586812
Leder personmarked KLP Banken Jannicke Amundsen Bricaud: tlf 93018800

Fakta om KLP Banken
KLP Banken AS er et heleid datterselskap av KLP og er en nettbank for personkunder med spesielt gode vilkår for KLPs medlemmer og pensjonister. KLP Banken AS finansierer også lån til kommuner, fylkeskommuner og selskaper som utfører offentlige oppgaver. Banken har hovedkontor i Trondheim i tillegg til lokaler i Oslo. 

Bilder

Leif Magne Andersen, Adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, Adm.dir KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom