KLP

KLP Banken setter ned rentene

Del

KLP Banken justerer ned låne- og innskuddsrentene. Beste boliglånsrente blir 1,95 %.

KLP-Huset, Bjørvika
KLP-Huset, Bjørvika

Renten på lån settes ned med inntil 0,25 prosentpoeng og renten på innskudd reduseres med 0,15 prosentpoeng. Beste boliglånsrente for medlemmer under 35 år blir nominelt 1,95 prosent etter endringen. Beste boliglånsrente for medlemmer med lån over 1,5 millioner kroner blir nominelt 2,20 prosent.

- KLP Banken setter ned rentene for å opprettholde vårt gode rentenivå , samt tilpasse oss den generelle konkurransesituasjonen. Vi er opptatt av å være konkurransedyktige og levere de beste produktene til våre medlemmer, sier Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken.

Banken setter også ned renten på sine innskudd. Beste innskuddsrente for medlemmer fra første krone uten uttaksbegrensning er 1,45 prosent, mens BSU-rente for medlemmer er 4,20 prosent.

De nye rentene gjelder for nye kunder, lån og kontoer, fra fredag 8. april 2016 og for eksisterende kunder, lån og kontoer, fra 6. juni 2016.

Nøkkelord

Bilder

KLP-Huset, Bjørvika
KLP-Huset, Bjørvika
Last ned bilde
Leif Magne Andersen, Adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, Adm.dir KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom