NHO

Klima på Ungdommens Europakonferanse 31. oktober

Del

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft og NHO-sjef Kristin Skogen Lund er blant innlederne på Ungdommens Europakonferanse i Næringslivets Hus lørdag 31. oktober. Temaet er klimatoppmøtet i Paris: "Norge og EU, er vi viktige?”

FNs neste klimatoppmøte holdes i Paris i november i år - der avgjøres tiltak som påvirker vår fremtid. Ungdommens Europakonferanse vil samle personer fra norsk og internasjonal politikk, miljøvernorganisasjoner og bedrifter for å diskutere framtidas løsninger.

Blant andre innledere er Erik Solheim, OECD, Bellona og Zero, Scatec Solar - som nylig fikk Næringslivets Klimapris, og Statoil. (Se vedlagt program.)

Det blir faglige innledninger, dueller og spørsmål fra salen.

Unge Høyre, AUF, Unge Venstre, Krfu og Europeisk Ungdom inviterer til konferansen, som finansieres av NHO.

Tid:     31.oktober kl. 12.00 (registrering fra 11.30)
Sted:   Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, 0303 Majorstuen, Oslo

Media er velkommen.

Kontakter

Alexander Huth: 454 41 705 - a.huth@nho.no

Dokumenter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom