Den norske kirke

Klart for Luther sang og glede!

Del

- Jeg gleder meg veldig til å synge «Jeg er i Herrens hender» i Oslo Konserthus på søndag, sier Knut Anders Sørum. sangeren som for et år siden gikk helt til topps i NRK-programmet Stjernekamp.

Knut Anders Sørum er en av salmesangerne i Oslo Konserthus søndag 29. oktober. (Pressefoto).
Knut Anders Sørum er en av salmesangerne i Oslo Konserthus søndag 29. oktober. (Pressefoto).

Knut Anders er en av artistene som skal synge salmer under arrangementet «Luther sang og glede». Til sammen vil 180 kormedlemmer, solister og musikere innta scenen for å presentere sang og musikk gjennom 500 år.

- Jeg kommer fra et bedehusmiljø, og de gamle salmene har alltid betydd mye for meg. Derfor er det flott å få være med på en slik salmekonsert, sier Knut Anders Sørum, som dagen i forveien skal være dommer i årets Stjernekamp-finale.

Den norske kirke inviterer til et stort musikalsk arrangement i Oslo Konserthus 29. oktober kl. 18.00 i anledning 500-årsmarkeringen av starten på reformasjonen - to dager før selve reformasjonsdagen.

- Med proff musikalsk ledelse, dyktige kor og artister blir dette en festkveld! Alt materialet som fremføres fra scenen er salmer, og alle i salen får mulighet til å delta i salmesangen, sier prosjektleder Vidar Kristensen i Kirkerådet.


Medvirkende:
Nordic Tenors
Knut Anders Sørum
Maria Sødal Arredondo
Oslo Domkor
Kåre Nordstoga
Inger Johanne Oskal
Anna-Lisa Kumoji
Gospelkoret HIM
Nøtterøy Ungdomskantori
Templet Hornorkester
Band og strykere
- og allsang!
Musikalsk ledelse: Øystein Lund Olafsen.

https://www.oslokonserthus.no/program/luther-sang-og-glede/


Pressekontakt:
Prosjektleder Vidar Kristensen 
Tlf.: 95 77 75 25
Epost: vk697@kirken.no
Bilder

Knut Anders Sørum er en av salmesangerne i Oslo Konserthus søndag 29. oktober. (Pressefoto).
Knut Anders Sørum er en av salmesangerne i Oslo Konserthus søndag 29. oktober. (Pressefoto).
Last ned bilde

Lenker

Om Den norske kirke

Den norske kirke
Kirkens hus - Rådhusgata 1-3
0151 Oslo

23 08 12 00https://kirken.no

Følg saker fra Den norske kirke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den norske kirke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den norske kirke

Sámi girkoráđđi 25 jagi / Samisk kirkeråd 25 år31.8.2018 11:29Pressemelding

Sámi girkoráđđi vuođđuduvvui 1992:s ja ráđis lei vuosttáš čoahkkin 1993:s. Dán jagi lea ge 25 jagi áigi, ja mii doallat ávvudoaluid. Dán oktavuođas Sámi girkoráđđi bovde ávvodoaluide čakčamánu 6. b. dii. 17:00. Dalle lea ipmilbálvalus ja girkogáffe. Sihke ipmilbálvalus ja girkogáffe Grønnåsen girkus, Romssas, lea rabas buohkaide geat háliidit searvat ipmilbálvalussii ja ávvudit minguin. Samisk kirkeråd ble vedtatt opprettet i 1992, og hadde sitt første møte i 1993. I år feirer vi 25-årsjubileum. Samisk kirkeråd invigterer derfor til en festmarkering med gudstjeneste og kirkekaffe i Grønnåsen kirke i Tromsø torsdag 6. september kl. 17.00. Både gudstjenesten og kirkekaffen er åpen for alle. Rådet skal fremme, verne og samordne samisk kirkeliv i Den norske kirke og ivareta urfolksspørsmål på vegne av Den norske kirke. Rådets sekretariat er lokalisert i Tromsø. https://www.facebook.com/events/903415803178614/ Om arrangementet på Facebook Nettsiden om samisk kirkeliv i Den norske kirke Kont