NHO

Klarer næringslivet overgangen til høyere rente og mindre offentlig stimuli?

Del

Velkommen til presentasjon av NHOs konjunkturrapport for tredje kvartal. NHOs sjeføkonom Øystein Dørum presenterer materialet torsdag 28.september klokka 10.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgata 27.

I Økonomisk overblikk 3/2017 gir vi en oppdatering av utviklingen norsk og internasjonal økonomi og våre anslag fremover. Vi viser hva våre medlemsbedrifter mener om situasjonen i egne markeder nå og fremover og deres forventninger til bl.a. investeringer og sysselsetting. Vi presenterer tall for ulike regioner og næringer som representerer bredden i norsk næringsliv.

I denne utgaven av Økonomisk overblikk drøfter vi også perspektiver ved ressursbruken i offentlig sektor.

Vi serverer kaffe, muffins m.m.

Hjertelig velkommen!

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

Lyn ødelegger for milliarder26.7.2017 10:17Pressemelding

I løpet av de siste ti årene er det utbetalt i underkant av 2 milliarder kroner i erstatning etter lynnedslag her i landet, ifølge tall fra Finans Norge. Sommeren er høysesong for lyn og torden. Juli og august er tradisjonelt de verste månedene. - Et overspenningsvern er en billig forsikring som kan beskytte verdier og viktige data, men flere hundretusen boliger er uten slikt vern, sier Bjørn Sørensen, fagsjef elsikkerhet i Nelfo.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom