OBOS

Kjøper seg inn i Hybel.no

Del

OBOS har kjøpt seg inn i Hybel.no og inngått en langsiktig samarbeidsavtale. Denne sikrer at OBOS skal levere produkter innenfor alle relevante produkt- og forretningsområder som blant annet forsikring, bank og betaling.

Hybel.no ble lansert i år 2000 av tre studenter som ønsket å gjøre det enklere for studenter å finne seg en bolig. I dag formidler tjenesten mer enn 30 000 utleieboliger på årsbasis og har over 300 000 registrerte brukere. I løpet av det siste året har brukermassen økt med mer enn 65 000 brukere, hovedsakelig mellom 18 og 34 år.

– Hybel.no er en meget spennende investering for OBOS. Unge mennesker på vei inn i boligmarkedet for første gang som leietaker trenger en god og trygg formidlingsportal. OBOS er stolte av at vi får bli med gründerne i Hybel.no på denne reisen og gjøre tjenesten enda bedre, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.

– Vi er svært fornøyde med å få OBOS på laget, og gleder oss til selskapets neste fase der vi skal videreutvikle måten vi leier og eier bolig i fremtiden. Samtidig tilbyr OBOS et omfattende produktspekter som vil skape betydelig merverdi for alle våre brukere, sier Christian Rasmussen, Daglig leder og medeier i Hybel.no

Hybel.no omsatte i 2017 for 3,06 millioner kroner og hadde et resultat før skatt på 1,71 millioner kroner. Selskapet har de siste årene levert en margin på mellom 60-75%. OBOS har kjøpt seg inn med en 20 prosent eierandel i selskapet.

Nøkkelord

Kontakter

Daniel Kjørberg SirajKonsernsjef i OBOS

913 82 777

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom