NTB

Kjetil Furuly fra RiksTV til Universum

Del

Kjetil Furuly er ansatt som ny IT- og utviklingssjef i Universum AS. Han kommer fra stillingen som Product Owner i RiksTV.

Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)
Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)

Furuly vil få det overordnede ansvaret for Universums tekniske utviklingsplaner og vil være en sentral person i den videre utviklingen av selskapet, både digitalt og kommersielt. 

– Jeg er meget fornøyd med at vi nå får styrket laget gjennom ansettelsen av Kjetil Furuly som ny IT- og utviklingssjef. Kjetil kommer til å bli en sentral bidragsyter i arbeidet med å utforme og levere innovative tjenester for våre kunder, og ikke minst sikre de beste brukeropplevelsene for våre kunders kunder, sier daglig leder i Universum, Rune Skogeng. 

Styrker laget og styrker innovasjonstakten
Furuly er en erfaren teknisk produktsjef og prosjektleder med lang fartstid i den norske TV-bransjen. Han har de siste ti årene jobbet i RiksTV, blant annet med utvikling av smartbokser og som utvikler av ulike hardware- og software-spesifikasjoner. Han har også erfaring fra Canal Digital og Zonavi. 

– Å få jobbe i Universum er en sjanse jeg ikke kunne la passere. Jeg gleder meg til å bidra i utviklingen av Universum i et spennende og høyaktuelt marked, sier Furuly.   

Han begynner i Universum 1. februar 2018. 

Fakta Universum:

  • Ledende leverandør av programinformasjon og annen metadata til de nordiske TV- og videodistributørene sine lineære og ikke-lineære «TV Everywhere»-satsninger.
  • Markedsledende leverandør av TV- og radioprogramoversikter til trykte medier i Norge.
  • Etablert i 1988 og er i dag en del av NTB-konsernet.

Kontakter:

Rune Skogeng, daglig leder i Universum AS
+ 47 906 80 169
rune.skogeng@universum.no 

Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef
+ 47 414 14 655
kjetil.furuly@universum.no 

Bilder

Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)
Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)
Last ned bilde

Om NTB

NTB
NTB
Langkaia 1 – Havnelageret
0150 Oslo

22 00 32 00http://www.ntb.no

NTB har formidlet nyheter i over 150 år. I dag er vi landets største leverandør av redaksjonelt innhold i tekst og bilder til norske medier. I tillegg tilbyr vi en lang rekke kommunikasjonstjenester, som kommunikasjonsplattform, oppdragsfoto, produksjon av ferdigsider, bildelagring og språktjenester.

Følg saker fra NTB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NTB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NTB

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom