NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Kjetil E. Lein fra Hedmark er valgt som visepresident i NITO

Del

- Jeg tror vi kan bli enda bedre på å lære av hverandre. Det er viktig at tillitsvalgte blir sett og jobber sammen mot felles mål, sier Kjetil E. Lein.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad: Over 88.000 medlemmer.

Kontaktinformasjon, Kjetil E. Lein: 95330969

Kjetil E. Lein er kommuneingeniør, og han har jobbet med alt fra brann og redning til trafikksikkerhet og kommunalteknikk. For tiden jobber han som teamleder for trafikk og veidrift i Kongsvinger kommune, og har de to siste årene fungert som enhetsleder (teknisk sjef) i Kongsvinger kommune. 

Lang erfaring i NITO

Lein har vært bedriftsgruppeleder og nestleder i NITO Hedmark, og leder av NITO Kommune. I tillegg har han vært medlem av hovedstyret i NITO i flere perioder.

- Som ingeniør med erfaringer fra ulike stillinger og fagområder, tar jeg med meg kunnskapen jeg har lært videre. Samtidig ser jeg fram til flere utfordringer i tiden framover.

- Jeg ser at tillitsvalgte jobber mot et felles mål. Likevel kan vi fortsatt bli bedre på å se hverandre og sette pris på det arbeidet som legges ned for våre medlemmer. Vi må feire våre suksesser som det stadig blir flere av.

Lein forteller at han vil ta med seg sin kunnskap og tidligere erfaringer til NITO.

- Jeg vil sørge for at NITO arbeider til det beste for medlemmene. Jeg vil blant annet fokusere på TV-opplæring og juridisk hjelp. Det innebærer også å være forberedt på å flytte ressurser dit det trengs mest. I tillegg ønsker jeg å synliggjøre fokuset på lønn- og tariffarbeid enda høyere opp i organisasjonen.

Kontakter

Bilder

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 88 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Moms digitale medier: - Regjeringen burde hatt en helhetlig løsning nå3.7.2019 18:26:40 CESTPressemelding

- Regjeringen ser i denne omgang ikke ut til å gjennomføre sitt forslag om momsfritak på digitale medier som Stortinget har bedt om. Vi ser at regjeringen forsøker å lage et regelverk som skal tilpasses den digitale utviklingen, men vi skjønner ikke hvorfor det ikke gjennomføres fullt ut slik at også den digitale dybdepressen som publiserer hver dag kommer med, sier Trond Markussen, styreleder i Teknisk Ukeblad (TU) og president i NITO.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom