NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Kjell Ola Aamodt fra Hedmark er valgt inn i NITOs hovedstyre

Del

- Jeg ønsker å motivere ingeniører til å velge å jobbe i kommunal sektor. Vi står overfor mange utfordringer i kommunene, blant annet når det gjelder flom og tørke som er svært aktuelt for tiden, sier Kjell Ola Aamodt.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad: Over 88.000 medlemmer.

Kontaktinformasjon, Kjell Ola Aamodt: 92417480

Aamodt jobber som vei-, vann- og avløpsingeniør i Sør-Odal kommune. Han har jobbet 15 år i Oslo kommune med landmåling og tilsyn etter plan- og bygningsloven.

Lang erfaring i NITO

Aamodt har vært tillitsvalgt i 16 år, både i bedriftsgruppe og lokalt tariffutvalg. I tillegg har han sittet i styret i NITO Oslo og Akershus.

- I dag er jeg i min tredje periode i NITO Kommune, og jeg sitter i avdelingsstyret i NITO Hedmark. I tillegg er jeg er leder i lokalt tariffutvalg i NITO Hedmark.

Dersom Aamodt blir valgt, blir han kommunesektorens representant i hovedstyret.

- Det viktig at alle tariffområder er representert for å speile hele organisasjonen.

- NITO tar medlemmene på alvor

Aamodt oppfordrer alle ingeniører og teknologer til å være medlem av NITO.

- NITO har svært dyktige tillitsvalgte og advokater som hjelper medlemmene i arbeidslivet. Vi ivaretar medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår.

- I NITO står vi sammen som èn fagorganisasjon. Enten om du er student eller arbeidstaker er du like viktig for oss.

Kontakter

Bilder

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 88 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Moms digitale medier: - Regjeringen burde hatt en helhetlig løsning nå3.7.2019 18:26:40 CESTPressemelding

- Regjeringen ser i denne omgang ikke ut til å gjennomføre sitt forslag om momsfritak på digitale medier som Stortinget har bedt om. Vi ser at regjeringen forsøker å lage et regelverk som skal tilpasses den digitale utviklingen, men vi skjønner ikke hvorfor det ikke gjennomføres fullt ut slik at også den digitale dybdepressen som publiserer hver dag kommer med, sier Trond Markussen, styreleder i Teknisk Ukeblad (TU) og president i NITO.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom