Egmont Publishing

Kjell ler hele veien til baker’n!

Del

Den eneste avgjørelsen du skal ta på tom mage, er å kjøpe det ferske Lunch-brødet.

For i samarbeid med Coop lanserer Lunch-bladet et velsmakende brød, som skal selges i Coops butikker. Brødet er ekstra grovt fordi det er laget av hundre prosent spelt. Og fordi redaksjonen ble fnisete av ordene «ekstra grovt». 

Total sellout!
Denne totale sellouten setter en ny standard for norske serieskapere, og beviser at det faktisk går an å brødfø seg som serieskaper i Norge. 

– Med Kjell som rådgiver var det aldri vanskelig å si ja til et grovt Lunch-brød, sier serieskaper Børge Lund.

Fiberrekord!
Lunch-brødet setter også ny fiberrekord, fordi det sammen med brødet medfølger et Lunch-blad, fullt av Lunch-striper og oppskrifter, der brød er en essensiell ingrediens i samtlige av lekkerbiskenene du blir inspirert til å lage. 

For å unngå kritikk for denne skamløse sellouten, så er dette Lunch-bladet gratis til alle som stikker innom en Coop-butikk. Ikke minst fordi vi med hånden på hjertet da kan skrive i denne pressemeldingen: «Jo, det finnes en slik ting som gratis Lunch!»

Hemmeligheten
Det er Kjelltech Baking som står for Lunch-brødet, og de skriver følgende om herligheten: 

Gjennom ni organiske generasjoner har gründerfamilien KjellTech fra gården Spelt slått ring om en robust hemmelighet. Nå finner du den på Coop. Et brød stekt ganske lenge i en ovn med en stein inni! Dette gir Lunch-brødet den unike smaken – av brød! Brødet er kun tilsatt ingredienser og skånsomt utvalgte ting fra et svært lokalt jordsmonn. Resultatet er et bærekraftig, kortreist brød som bidrar til det grønne skiftet.

KjellTech Baking anbefaler Lunch-brødet ditt oppdelt i skiver. Always!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom