KitchenAid

KitchenAid kåret til verdens ledende produsent av kjøkkenmaskiner

Del

KitchenAid klatret helt til topps som verdens ledende leverandør av kjøkkenmaskiner i den prestisjefylte Euromonitor kåringen for forbrukerelektronikk. Kåringen baserer seg på salgsvolum i perioden 2012-2017, og omfatter produkter i kategorien for håndholdte vispere og kjøkkenmaskiner med vispefunksjon. Kåringen markerer KitchenAids posisjon som verdensledende leverandør av kjøkkenmaskiner.

Å bli rangert som verdens fremste produsent av kjøkkenmaskiner er en stor annerkjennelse. Samtidig er vi utrolig stolte av at familier verden over velger KitchenAid som en fast følgesvenn på kjøkkenet, sier Brand & PR Manager i KitchenAid EMEA Janne Freygang.

KitchenAids kjøkkenmaskiner ble første gang introdusert tidlig på 1900-tallet. Euromonitors kåring representerer en milepel og viser at de lett gjenkjennelige og klassiske KitchenAid maskinene har funnet sin rettmessige faste plass på kjøkkenrom verden over. Kjøkkenmaskinene har utviklet seg i takt med husholdningene, og i dag kan maskinen brukes som en base for kulinarisk utfoldelse. På samme måte har de håndholdte mikserne blitt et naturlig valg i den moderne husholdningen.

 OM KITCHENAID
 I 1919 introduserte KitchenAid sin første kjøkkenmaskin og i 1949 fulgte den første oppvaskmaskinen. Siden den gang har KitchenAid bygget videre på arven etter disse to ikoniske produktene for å utvikle en komplett produktlinje- som muliggjør profesjonelle prestasjoner og som er designet for den lidenskapelige gourmetkokken. Varemerket KitchenAid ble 90 år i 2009 og inngår i  Whirlpool Coorporation For mer informasjon om KitchenAid, vennligst besøk www.kitchenaid.no

Kontaktperson:
Linda Wick
Pressekontakt, Burson-Marsteller
Telefon: +47 926 44 937
Mail: linda.wick@bm.com

Bilder

Om KitchenAid

KitchenAidI nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.