KitchenAid

KitchenAid, den beste bryllupsgaven

Del

Er du invitert i bryllup, men usikker på hvilken gave du skal velge for den store dagen?

Det populære bryllupsnettstedet Zola publiserte nylig en liste over hvilke gaver brudepar ønsker seg mest, og øverst på listen finner man kjøkkenmaskiner fra KitchenAid. Zola er en nettside som hjelper brudepar å planlegge bryllupet sitt på nett.

”Det er veldig gøy å se at KitchenAids produkter er så populære blant brudepar! De mange fargevariasjonene på maskinene gjør det mulig for alle par å finne en som passer deres personlighet og smak,” sier Cecilia Liss, Nordensjef for KitchenAid.

KitchenAid har hele 23 ulike fargevalg på sine produkter, dette gjør det enkelt å finne noe som faller i smak. I tillegg finnes det mye ulikt tilbehør som hjelper en på kjøkkenet. Man kan for eksempel bruke kjøttkvernen til å lage sine egne burgere, eller hvorfor ikke bruke KitchenAids ”Spiralizer” eller ”sheet cutter” til å lage lasagneplater av squash?

Les mer her:

https://www.thekitchn.com/the-second-most-popular-wedding-registry-item-after-a-stand-mixer-245205

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om KitchenAid

KitchenAidOM KITCHENAID
 I 1919 introduserte KitchenAid sin første kjøkkenmaskin, og i 1949 fulgte den første oppvaskmaskinen. Siden den gang har KitchenAid bygget videre på arven etter disse to ikoniske produktene for å utvikle en komplett produktlinje som muliggjør profesjonelle prestasjoner, og som er designet for den lidenskapelige gourmetkokken. Varemerket KitchenAid ble 90 år i 2009, og inngår i Whirlpool Coorporation. For mer informasjon om KitchenAid, vennligst besøk www.kitchenaid.no