Star of Hope

Kirkefunk med Ole Børud

Del

I slutten av september legger artisten Ole Børud ut på turné med et akustisk triokonsept, som garantert vil gi kirker i Sør-Norge en minneverdig og dansbar opplevelse.

Ole Børud har vært profesjonell musiker siden han var 16, men som andregenerasjons medlem i Børud-familien – en musikalsk institusjon i seg selv – har han i praksis stått på scenen siden han ble «barnestjerne» i gospelprosjektet Arnold B. Family. Senere har Børud skapt engasjement verden over med metallgruppa Extol, ikke minst med deres crowdfundede comeback i 2013.

Som gitarist og arrangør har Børud samarbeidet med artister som Torun Eriksen, Sofian og Oslo Gospel Choir. Live har han delt scene med Andrae Crouch og varmet opp for Kirk Franklin.

Det nyeste albumet, «Stepping Up», tar opp tråden der «Keep Movin» (2011) slapp den sist, med låter som er skolebokeksempler på sømløs låtskriving i Becker/Fagen-tradisjonen. Samtidig er de organiske riffene fra Børud og hans band om mulig enda mer presise denne runden – vis oss det europeiske funkbandet som kan konkurrere med en groove som «Turn Me Around». Og hvor er den skandinaviske soulvokalisten som kan touche temperamentet i «Think Twice»?

Ole Børud kan oppleves live i fem norske byer denne høsten. Konsertene er i samarbeid med Star of Hope:

Onsdag 28. september: Oddernes kirke, Kristiansand
Torsdag 29. september: Landvik kirke, Grimstad
Fredag 30. september: Gulset kirke, Skien
Lørdag 1. oktober: Majorstuen kirke, Oslo
Søndag 2. oktober: Domkirkeodden, Hamar

Konsertene starter klokken 19.00
Link til billetter: https://pay.ebillett.no/eb_show.php?p_id=1256

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Star of Hope

Star of Hope
Star of Hope
Arbins gate 1
0253 Oslo

+47 22 44 93 50http://www.starofhope.no

Star of Hope er en nordisk utviklingsorganisasjon som siden 1969 har jobbet for å gi barn en god start i livet. I dag arbeider vi i 14 land, og 40 000 barn går daglig på skole i våre prosjekter.

Følg saker fra Star of Hope

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Star of Hope på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Star of Hope

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom