Sony Music Norway

Kim Cesarion er tilbake med ny musikk

Del

Den ferske singelen «Call On Me» hadde premiere på SAS sitt direktefly til SXSW på mandag, med ingen ringere enn kronprins Haakon som passasjer og tilskuer.

Svenske Kim Cesarion gjorde braksuksess i 2014 med debut singlen «Undressed». Med over 67 millioner streams solgte singelen til platina i en rekke land, deriblant Norge, Sverige, Danmark og Australia. Siden debuten har artisten sluppet et kritikerrost album, vunnet flere priser og tilbragt mange timer i studio. Nå er Kim igjen klar med ny musikk, i form av en EP som slippes i slutten av mai.

Første smakebit ut er singelen «Call On Me», som er tilgjengelig på alle platformer i dag. Låten hadde verdenspremiere på SAS sitt direktefly til SXSW i Austin på mandag, hvor Kim med band gjorde en ekstraordinær live-opptreden av låten for flyets passasjerer. Blant dem var også Kronprins Haakon. Sjekk ut video under, eller hør låten HER.

https://youtu.be/lF4vAAHn8Cs

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom