Sony Music Norway

Kid Astray slipper "Roads"!

Del

Kid Astray ga ut sin første låt som kvintett «Fall To My Knees» i mars, og 9. juni er de tilbake med oppfølgeren «Roads».

«"Roads" er en låt vi har hatt med oss i live-settet vårt siden vi var på turné med The Wombats i 2015. Det begynner altså å bli en god stund siden vi skrev den, og nå føles det på tide å gi den ut. Låta handler jo gross alt om å gå videre og gjøre det man har lyst til. Låta er spilt inn i studioet vårt i Sandvika, produsert av Benjamin. Den låter litt annerledes enn låter vi har gitt ut tidligere, men på en måte som føles naturlig i utviklingen av soundet vi har bygget på siden vi startet. For vi har jo spilt i band sammen ganske lenge nå, snart syv år, og hverdagen vår har forandret seg en del over de siste årene. Vi bor i forskjellige byer og studerer og jobber med nye ting. Det føles nytt og spennende!»

Hør "Roads" her!

Etter å gitt ut sitt debutalbum «Home Before The Dark» i 2015 og turnért i både Norge og Europa, er det tidligere seksmannsbandet blitt til en kvintett med et medlem mindre. Fjoråret bød blant annet på en utsolgt Japanturné, og nå er Kid Astray endelig klare for å gi ut ny musikk. Deres seneste «Fall To My Knees» ble raskt A-listet på P3, og har med en energisk livevideo introdusert bandet på nytt.

9. juni slipper de oppfølgeren «Roads».

Benjamin Giørtz, Håkon Sageng Carlin, Alex Meek, Even Steine og Jakob Bechmann, alle fra Sandvika, har tatt suksessen et steg videre fra å vinne av Ukas Urørt i 2012. Med sitt unike og catchy lydbilde, er Kid Astray et av landets mest spennende band for tiden. Bandet har allerede hatt seks singler listet på P3, bygget opp en solid fanskare og kan vise til flere millioner streams på Spotify. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom