FriCorp

Kepaza - norsk klesmerke etablerer seg i beste strøket i Soho, New York

Del

Klærne til det norske klesmerket Kepaza er nå å finne i luksus fashion butikken - Dreams on Air - i Wooster Street i New York. Butikken ligger i det beste strøket i Soho sammen med bl.a. Chanel, Issey Miyake og Moschino.

"Det er fantastisk å komme inn med et norsk klesmerke i et av de beste strøkene i Soho, New York", sier klesdesigner Pernille Fristad som har etablert Kepaza fashion Brand. "Vi deler plassen med andre luksus merker i butikken og i eget PR showroom. Dette er en forretningsmodell som både tar ned etableringsrisikoen og kostnadene for oss, og vi er i dialog med tilsvarende butikker i andre byer i Europa for å etablere Kepaza."

Kepaza - veien til New York

Nøkkelord

Kontakter

Kepaza
Pernille Fristad
Jansveien 16
1354 Bærums Verk
Tlf: 930 14 330

Mail: post@kepaza.no
www.kepaza.no
instagram: @kepaza.no
facebook: kepazano

Bilder

Lenker

Om FriCorp

FriCorp
Jansveien 16
1354 Bærums Verk

47889841http://www.kepaza.no

Kepaza er et norsk luksus klesmerke for kvinner, med hovedkontor på Bærums Verk, utenfor Oslo.

Klesmerket eies og drives av klesdesigner Pernille Fristad, 24 år som er utdannet ved Moteskolen Esmod International, der hun fikk gullnålen som beste student. Hun har bl.a hatt praksisplass hos den kjente amerikanske klesdesigneren Jeremy Scott og det norske klesmerket By TiMo.

Kepaza designer klær for en sterk, leken, fargerik og kul dame i alle aldre. «Be playful» er mottoet til Kepaza! Kepaza har allerede kledd opp Sophie Elise under Kjendisgallaen i 2016 og Highasakite under Nobelfredspriskonserten 2016.

Kepaza sine tre første kleskolleksjoner er vist på private runway show på Fashion Gallery New York Fashion Week.

Følg saker fra FriCorp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FriCorp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FriCorp

Kepaza lanserer Add Water kleskolleksjon23.10.2017 09:10:00 CESTPressemelding

"Add Water kolleksjonen er inspirert av ulike vanntyper som is, sjø og vann, og ulike måter vannet skaper bevegelser på; bølger, elver, regndråper og sjøsprøyt", sier klesdesigner Pernille Fristad som står bak klesmerket Kepaza. "Klærnes utseende og form gjenspeiler vannets bevegelser og gir forskjellig inntrykk fra ulike vinkler". Kleskolleksjonen ble vist på Fashion Gallery New York Fashion Week Runway Show i Februar 2017.