Universitetet i Oslo

Karrieredagen ved UiO 2016

Del

Oljekrise, nedbemanninger, og økende arbeidsledighet, har preget nyhetsbildet det siste året. Karrieredagen ved UiO tegner et annet bilde - at messen ble utsolgt allerede i april, viser at arbeidsgivere og studenter er på offensiven med tanke på fremtidens arbeidsmarked. Arrangementet er et av Norges største i sitt slag, med bred representasjon fra offentlig og privat sektor.

  • Innledende foredrag ved konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, og administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund
  • Møt rundt 70 bedrifter på stand
  • Dagen er digital med egen app for iOS og Android

Tid og sted: Tirsdag 20. september, kl. 10:15 – 15:00

Blindern, Universitetsbiblioteket Georg Sverdrups hus

Gjennom Karrieredagen ved UiO vil deltakende bedrifter kunne profilere sin virksomhet mot studenter og nyutdannede, og finne nye medarbeidere blant morgendagens talenter. UiOs studenter tilbys gjennom Karrieredagen førstehåndskontakt med næringslivet, og en unik mulighet til å bli kjent med virksomheter som kan bli deres fremtidige arbeidsgivere.

Som arrangør av Karrieredagen ønsker Karrieresenteret ved UiO å finne gode møteplasser mellom våre studenter og fremtidige arbeidsgivere, og slik bidra til å lette overgangen mellom studietid og arbeidsliv. Som en del av arrangementet vil det derfor avholdes 25 bedriftspresentasjoner under dagen, samt at vi har utviklet en egen app for iOS og Android, der studentene enkelt vil kunne ha hele programmet for dagen i lomma. Her kan de også lese seg opp på arbeidsgiverne i forkant av dagen, og lære mer om hvor kompetansen deres er etterspurt. Velkommen til #kduio16!

Media inviteres til å dekke hele eller deler av arrangementet. 

Nøkkelord

Kontakter

Gisle Hellsten v/ Karrieresenteret ved UiO gisle.hellsten@sio.no / 48 09 70 24

Om Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo
Universitetet i Oslo
Problemveien 7
0316 OSLO

+47 22 85 50 50http://www.uio.no

Universitetet i Oslo er internasjonalt rangert som Norges fremste universitet, og har gitt og gir vesentlige bidrag til landets forskning, innovasjon og utdanning. Med 27 000 studenter og 6 000 tilsatte har UiO 8 fakultet, 2 museum og flere sentre. 

Følg saker fra Universitetet i Oslo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Oslo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universitetet i Oslo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom