Plan International Norge

Kari Helene Partapuoli ny generalsekretær i Plan International Norge

Del

Styret i Plan International Norge har ansatt Kari Helene Partapuoli (46) som generalsekretær fra 1. august 2018.

Foto: Utviklingsfondet
Foto: Utviklingsfondet

– Dette er virkelig en spennende jobb å ta fatt på. Plan jobber svært godt med barns rettigheter og har et spesielt fokus på jenter, og jeg ser frem til å bli med i arbeidet mot barneekteskap og vold mot jenter. Jeg har alltid hatt et engasjement for de svakeste i samfunnet, og jeg gleder meg til å bidra i videreutviklingen av Plan fremover, sier Kari Helene Partapuoli.  

Partapuoli er 46 år gammel og kommer fra jobben som leder av Utviklingsfondet, der hun har jobbet de siste fem årene. Hun er utdannet sosialantropolog fra Universitetet i Tromsø, Norges arktiske universitet. Hun har tidligere vært daglig leder i Antirasistisk Senter.

– Kari Helene Partapuoli har lang erfaring fra lederoppgaver i frivillig sektor og organisasjonslivet, og styret er svært glad for at hun takket ja til stillingen, sier styreleder i Plan International Norge, Jan Erik Korssjøen.

Kontakter

Bilder

Foto: Utviklingsfondet
Foto: Utviklingsfondet
Last ned bilde

Om Plan International Norge

Plan International Norge
Plan International Norge
Tullins gate 4C
0166 Oslo

56 09 99 09http://www.plan-norge.no

Plan International er en internasjonal humanitær organisasjon som driver utviklingsarbeid for og med barn i 50 land. Plans programarbeid har som mål å gi barn i fattige land skole- og helsetilbud og trygge oppvekstvilkår i tråd med rettighetene som er nedfelt i FNs barnekonvensjon.

Følg saker fra Plan International Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Plan International Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Plan International Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom