Norges idrettsforbund

Karen Kvalevåg (51) er ansatt som ny generalsekretær i NIF

Del

Karen Kvalevåg (51) er ansatt som generalsekretær i Norges idrettsforbund olympiske og paralympiske komité (NIF).

På dagens pressekonferanse på Ullevaal Stadion ble Karen Kvalevåg presentert som ny generalsekretær i Norges idrettsforbund. Kvalevåg tiltrer stillingen 1. oktober.

Kvalevåg er fra Karmøy, har økonomiutdannelse fra Universitet i Stavanger og er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH). Hun har toppledererfaring fra flere store organisasjoner. Blant disse finner man Umoe Restaurants (morselskap for Peppes Pizza, Burger King Scandinavia, Blender, TGI Fridays Scandinavia og Starbucks Scandinavia) og Løvenskiold Handel AS (bestående av Maxbo, Maxbo Proff og Løvenskiold Logistikk). I 2016 gikk Kvalevåg inn i stillingen som daglig leder i SK Vidar og Oslo Maraton. Nå fortsetter hun med idrett, i Norges idrettsforbund.

- Vi er veldig glad for å ha Karen med på laget som skal utvikle norsk idrett videre. Hun har bred og relevant erfaring som leder og vet hva som kreves i å utvikle store organisasjoner. Karen får et stort ansvar med å fornye norsk idrett sammen med Idrettsstyret og ansatte. Bak ansettelsen ligger det en grundig prosess med tester, intervjuer og omfattende referansesjekk. Karen viste seg å være en utmerket kandidat til jobben. Nå gleder vi oss til å ønske henne velkommen på Idrettens Hus fra 1. oktober, sier idrettspresident Tom Tvedt.

- Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på utfordrende og spennende oppgaver i Norges største folkebevegelse. Ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med alle de dyktige medarbeidere i NIF og utvikle samarbeidet med øvrige organisasjonsledd i idretten. Jeg har stor tro på at vi skal videreutvikle idretten basert på en verdiforankret kultur – og stor grad av åpenhet. Det gjelder både i arbeidet med å skape idrettsglede for enda flere og i utviklingen av toppidrettsnasjonen Norge, sier Kvalevåg.

Kontakter

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom