NorgesGruppen

Karbonadedeig merket med feil opprinnelsesland

Del

UNIL trekker tilbake First Price Karbonadedeig 400 g med holdbarhetsdato 3. mars 2017 på grunn av feilmerking av opprinnelsesland.

Det er trygt å spise produktene, men feilmerkingen kan skape usikkerhet hos forbruker. Produsent Fatland beklager feilmerkingen.

First Price Karbonadedeig 400 g med holdbarhetsdato 3. mars 2017 er merket med opprinnelsesland Norge. Korrekt informasjon er at opprinnelsesland for dette varepartiet er Tyskland.

Spørsmål rettes til UNIL med kontaktinformasjonen på deres nettsider. https://unil.no/kontakt-oss/

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Karenslyst Allé 12-14
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

NorgesGruppen skal tilby alt fra den rimeligste til den beste gourmet i dagligvare, bidra til et variert og sunt kosthold, og vise ansvarlighet fra jord til bord.

Forretningsidéen til NorgesGruppen er å være et ledende handelsforetak innenfor forbruksvarer i Skandinavia med hovedfokus i Norge. Kundenes behov skal være selskapets rettesnor, og vår virksomhet skal være basert på langsiktighet, tillit, kompetanse, effektivitet og lønnsomhet i hele verdikjeden.

Våre ledende konsepter i dagligvare er KIWIMENY, SPAR og JokerDeli de LucaMIX og Jafs er våre ledende servicehandelskonsepter.

Følg saker fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom