NorgesGruppen

Karbonadedeig merket med feil opprinnelsesland

24.2.2017 10:44 | NorgesGruppen

Del

UNIL trekker tilbake First Price Karbonadedeig 400 g med holdbarhetsdato 3. mars 2017 på grunn av feilmerking av opprinnelsesland.

Det er trygt å spise produktene, men feilmerkingen kan skape usikkerhet hos forbruker. Produsent Fatland beklager feilmerkingen.

First Price Karbonadedeig 400 g med holdbarhetsdato 3. mars 2017 er merket med opprinnelsesland Norge. Korrekt informasjon er at opprinnelsesland for dette varepartiet er Tyskland.

Spørsmål rettes til UNIL med kontaktinformasjonen på deres nettsider. https://unil.no/kontakt-oss/

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Karenslyst Allé 12-14
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

Over 1 800 dagligvarebutikker fordelt over hele landet, hvorav over halvparten er kjøpmannseide, tilbyr mat- og drikkevarer fra hele spekteret av store internasjonale leverandører til norske lokale leverandører.

Den landsdekkende virksomheten danner et viktig grunnlag for konsernets verdiskaping i det norske samfunnet. De lokale kjøpmennene bidrar til å skape verdier og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Det er dokumentert at bevaring av nærbutikken er viktig for å hindre fraflytting fra distriktene (Møreforsking, 2014). Effektiv varelevering gir butikkene lavere priser og bredt utvalg, og kjøpmenn får lavere kostnader og høyt varetrykk i butikken.

NorgesGruppen har ledende konsepter i alle segmenter, både dagligvare, servicehandel og storhusholdning. Produktutvikling og innovasjonsarbeid er viktig for utviklingen av tilbudet til norske forbrukere. NorgesGruppen skal være en medspiller og samarbeidspartner for leverandører og norsk landbruk.

Følg saker fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom