Sony Music Norway

Justin Timberlake slipper sitt fjerde studioalbum «Man Of The Woods» 2. februar! Første singelen «Filthy», med video, slippes allerede førstkommende fredag, 5. januar.

Del

Med ti Grammys og fire Emmys i bagasjen, er Justin Timberlake klar med sitt fjerde studioalbum «Man Of The Woods», som slippes via RCA Records 2. februar. Albumet er tilgjengelig for forhåndsbestilling fredag 5. januar. Samme dag slippes også den nye singelen «Filthy», med tilhørende video regissert av Mark Romanek. Låten er skrevet og produsert av Timberlake, Timbaland og Danja, i samarbeid med James Fauntleroy og Larrance Dopson.

Man Of The Woods ligger an til å bli Timberlakes mest ambisiøse album så langt i karrieren, både lyd- og tekstmessig. Med lydelementer fra tradisjonell Amerikansk rock, og påvirkning fra medvirkende artister som The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton og Alicia Keys, skildrer Timberlake historier inspirert av sønnen, konen og sin egen reise fra oppveksten i Memphis og frem til i dag.

I tillegg til «Filthy» kommer Timberlake også til å slippe tre øvrige musikkvideoer, i hver sin særegne stil, som leder opp mot albumslipp 2. februar. Låtene blir sluppet ukentlig, fra 18. januar.

To dager etter albumslipp, søndag 4. februar, blir Timberlake også å se på scenen under årets Super Bowl, som headliner på det spektakulære halftime showet.

Justin Timberlake har i løpet av sin karriere solgt over 32 millioner album på verdensbasis, solgt ut arenaer verden over, mottatt en rekke priser og nominasjoner, og har med det opparbeidet seg rykte som en av de mest respekterte entertainerne i bransjen.

De tre foregående soloalbumene (Justified, FutureSex/LoveSounds og The 20/20 Experience) har solgt til flere ganger platina i en rekke land. Timberlake har også hatt hele fem #1 hits på Billboard Hot 100, samt søtten låter topp ti. Hans siste single «Can’t Stop The Feeling» fra spillefilmen TROLLS debuterte som #1 på den samme listen, og var den bestselgende singelen i USA i 2016. Låten sørget også for at Timberlake mottok sin tiende Grammy Award, samt nominasjoner til både en Academy Award og en Golden Globe.

Multi-talentet har også vist seg som en habil skuespiller, gjennom filmer som Alpha Dog, Black Snake Moan og Skrek Den Tredje. Han høstet også gode kritikker for sin rolle i Oskcar-nominerte The Social Network. Timberlake har også hatt roller i filmer som Bad Teacher, Friends With Benefits, In Time, Inside Llewyn Davis, Runner Runner, Trolls og Wonder Wheel. Han har også vunnet fire Emmys for sine opptredener på «Saturday Night Live».

Sjekk ut album-traileren til Man Of The Woods her

For mer informasjon

www.JustinTimberlake.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom