SkiStar

Julesnøen kom til Hemsedal

Del

Snøfall de siste dagene gjør at Hemsedal kan åpne flere natursnøbakker til jul. Blant annet den populære og nesten fem kilometer lange Sentrumsløypa. Det liker destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal, Martin Letzter, meget godt. – Finere julepynt enn nysnø finnes ikke, nå kan vi tilby våre gjester vakker julestemning og gode skiforhold, sier han fornøyd.

Hemsedal, Skandinavias alper, byr på bra skikjøring i jula. Foto: Hilde Hagen
Hemsedal, Skandinavias alper, byr på bra skikjøring i jula. Foto: Hilde Hagen

Fint vintervær og snøfall gjør at Hemsedal vil ha 31 åpne bakker til jul. Det er til sammen 30 kilometer med skikjøring. Sentrumsløypa som går fra toppen av Fjellheisen og helt ned til Hemsedal sentrum er nevnt, men også populære carvingbakker som Lialøypa, Tiurløypa og Skogløypa er klare for sesongåpning.

Med over 20 centimeter nysnø de siste to dagene gjør at også Hemsedals velkjente offpistemulighter er i fin form og at hele fjellet begynner å åpne seg for skikjøring.

– For barna åpner vi SkiStar Fun Ride og hele barneområdet, inkludert den nye barneheisen ved SkiStar Lodge Hemsedal Suites. Verdt å nevne er at vi også åpner løypene ved Skarsnuten til jul. Det gjør at hotellgjestene og de andre som bor i dette området enkelt tar seg til og fra bakken, forteller Martin Letzter.

Også SkiStars andre destinasjoner er pyntet med nysnø til jul. I Trysil er alle skiområdene åpnet, med to forbindelser over fjellet. Nye bakker åpner fortløpende og alle ekspressheiser er klare for julegjestene. I den svenske VM-byen, Åre, er det flott julestemning og bra føre i bakkene. Det samme gjelder Sälen og Vemdalen. I østerrikske St. Johann er sesongen også godt i gang.

– Det ser bra ut. Skiføret er prima på alle våre destinasjoner. Ifølge værprognosen for Hemsedal vil jula vil by på perfekt vintervær med et par minusgrader og nesten ingen vind. Det legger til rette for at alle kan være ute å nyte myke fine bakker uten å fryse. Følg med på skistar.com for siste nytt om vær, føre, åpne heiser og bakker. Der kan du også sjekke snødybden, følge med på våre webkameraer og værstasjoner. Nå gleder vi oss til jul, dette blir bra, sier Letzter.

Her finner du mer informasjon om vær og føre på SkiStars destinasjoner

For mer informasjon:

Martin Letzter, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal, mob: (+47) 911 76 829

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hemsedal, Skandinavias alper, byr på bra skikjøring i jula. Foto: Hilde Hagen
Hemsedal, Skandinavias alper, byr på bra skikjøring i jula. Foto: Hilde Hagen
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 49 %, i Norge 30 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og film i SkiStars presserom kan publiseres fritt i omtale av SkiStar, våre destinasjoner og produkter.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom