Nasjonalforeningen for folkehelsen

Jordet skole hoppet seg til seier

Del

7. klasse ved Jordet skole, Larvik kommune er vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse i Hedmark. De 13 elevene hoppet 60 minutter hver dag under konkurransen.

Sperrefrist: Tirsdag 6. juni klokken 11:30. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Jordet skole tirsdag 6. juni klokken 11:30.

Premien blir delt ut av medlem av Nasjonalforeningen for folkehelsens fylkesstyre for Hedmark, Eva Nysted.

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse , Hopp for hjertet. Det tilsvarer over halvparten alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker tidligere i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 24 minutter hver dag.

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt Eva Nysted, 915 93 870

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36A
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom