Betsson Group

John Arne Riise gjør comeback – hos Betsson!

Del

Etter den dramatiske avskjeden med norsk fotball tidligere i uken, er det nå klart at John Arne Riise er tilbake som ambassadør hos Betsson.com.

John Arne Riise gjør comeback hos Betsson.
John Arne Riise gjør comeback hos Betsson.

- Det er den beste nyheten vi kunne fått nå midt under EM. John Arne har vært savnet og vi gleder oss til nye år sammen med en av Norges beste fotballspillere gjennom tidene, sier PR-manager Mikael Mellqvist hos Betsson.com.

Hovedpersonen selv har hatt en intens uke. Fra den tårevåte pressekonferansen på mandag da det ble offentliggjort at en legendarisk fotballkarriere var over, til glede over å være tilbake som ambassadør hos Betsson og klar for poker-VMs hovedarrangement: Main event.

- Jeg er fryktelig glad i Betsson og veldig fornøyd over å få være tilbake. Vi har allerede en lang historie sammen og går nå på en ny periode der det kommer til å skje masse spennende ting. Det skal for eksempel bli veldig gøy å dra tilbake Las Vegas og delta i poker-VMs beste turnering i juli, sier John Arne Riise.

Les mer her: https://content.betsson.com/no/nyheter/john-arne-riise-gjor-comeback-hos-betsson

Kontakter

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Mikael Mellqvist
PR-manager i Betssongruppen
Telefon: +47 99486821
E-post: Mikael.Mellqvist@betssongroup.com

Bilder

John Arne Riise gjør comeback hos Betsson.
John Arne Riise gjør comeback hos Betsson.
Last ned bilde

Om Betsson Group

Betsson GroupBetsson er en spillportal som tilbyr poker, kasino og odds via Internett. Selskapet har over 1000 medarbeidere, er børsnotert på Stockholmsbørsen og opererer fra Malta. Betsson er lisensiert og er underlagt kontroll av maltetiske myndigheter for å drive lovlig Internettspill. Selskapet eies av det svenske, børsnoterte selskapet Betsson AB. Betsson har vunnet priser som verdens mest ansvarlige spillselskap av bransjetidskrifter eGaming Review og har også blitt kåret til årets oddsbookmaker på eGaming Award. Selskapet innehar i dag verdensrekorden i største utbetalte nettspillgevinst noensinne. 

Følg saker fra Betsson Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Betsson Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Betsson Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom