TV 2

Jesper Mathisen fortsetter i TV 2

Del

Jesper Mathisen har hatt en kometkarriere som ekspert på norsk fotball og han har vært en ettertraktet mann i høst. Nå har 29-åringen bestemt seg for å satse videre i TV 2 Sporten.

Jesper Mathisen. Foto: Alex Iversen, TV 2
Jesper Mathisen. Foto: Alex Iversen, TV 2

- Med de planene TV 2 har for sport generelt og fotball spesielt var TV 2 det eneste riktige valget, sier Mathisen.

Sportssjef Vegard Jansen Hagen er svært glad sørlendingen blir med videre i TV 2.

- Jesper har på rekordtid blitt den viktigste ekspert-stemmen i norsk fotball og den alle ønsker å bygge laget rundt, sier Hagen.

TV 2 har rettighetene til fotball-VM 2018, EM 2020 og VM 2022, i tillegg til kvalifiseringen til sluttspillene i 2020 og 2022.

- Når TV 2 overtar det norske fotball-landslaget igjen er TV 2 klar til å gi dekningen et skikkelig løft med profiler som Jesper og Brede Hangeland på laget, sier Hagen.

- TV 2 har alltid ambisjoner om å være best på sport, enten det er landslaget, Premier League eller Tour de France. Det er et ærgjerrig fagmiljø jeg ønsker å være en del av også i fortsettelsen. Jeg fikk sjansen i TV 2 og det har ikke vært et kjedelig sekund blant mennesker jeg setter stor pris på å få jobbe sammen med, sier Jesper Mathisen.

Selv om TV 2 ikke har rettighetene til Eliteserien og OBOS-ligaen de kommende årene, er kanalen fast bestemt på å være ledende på nyheter og debatt i norsk fotball. Det er forlengelsen med Jesper Mathisen et tydelig bevis på.

- Det å være en del av et sterkt og uavhengig journalistisk miljø trigger meg. TV 2 har tradisjoner, kompetanse og ambisjoner på fotball og den videre satsingen ser jeg virkelig frem til å være en sentral del av, sier Jesper Mathisen.

Mathisen vil i tillegg til avtalen med TV 2 få et viktig engasjement hos det børsnoterte selskapet GiG (Gaming Innovation Group) i hjembyen Kristiansand.

- I det jeg foretar meg har jeg alltid som mål å gjøre en best mulig jobb. Enten det er som fotball-ekspert eller odds-ekspert. I GiG vil jeg få jobbe sammen med de beste gutta i klassen i et miljø basert på kunnskap, statistikk og teknologi som vil lære meg mye og gi meg nye impulser både på fotball og oddsspill, sier Jesper Mathisen.

GiGs datterselskap OddsModel vil gjennom statistikk, analyse og sannsynlighetsberegning også bidra til å utvikle TV 2s Sport og Spill-portal, sportogspill.no.

- Vi ser frem til et fruktbart samarbeid med fotballkanalen TV 2 og en dedikert oddsekspert som Jesper. Vi kommer å bidra med kompetanse, innovasjon og teknologiske løsninger for å innfri Jesper mål om å være Norges fremste oddsekspert, sier Christopher Langeland, daglig leder i OddsModel.

Nøkkelord

Kontakter

Jan-Petter DahlKommunikasjonssjef i TV 2. Kontaktperson for spørsmål om seertall for TV 2-kanalene. Pressekontakt for VM i Håndball og Allsang på grensen.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Jesper Mathisen. Foto: Alex Iversen, TV 2
Jesper Mathisen. Foto: Alex Iversen, TV 2
Last ned bilde
Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.
Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom