Sony Music Norway

Jesper Jenset slipper EP'en "Waves Vol. 2"

Del

Jesper Jenset slipper EP'en "Waves Vol. 2", som inkluderer to splitternye låter, fredag 12. april.

Waves Vol. 2 artwork
Waves Vol. 2 artwork

Jesper Jenset startet 2019 med "Red Eyes" og "Blue Flag / Fun Things", to R&B-inspirerte pop-perler som tydelig viser utviklingen hans som artist og låtskriver.
Fortsatt bare 21, men med en merittliste som ikke bare inkluderer over 70 millioner streams, men også spennende samarbeid som artist (H.E.R., Gromee, Lost Kings) og låtskriver (Unge Ferrari).
Moldenseren viser respekt for sin pop-historie, med Motown-legender like mye en del av Jespers musikalske DNA som nyere favoritter som Frank Ocean, Bruno Mars, Miguel og Kanye.

"Du kan ikkje skape i et vakum, så det e ingen skam å innrømme at du e påvirka av andre artista og demmers musikk" forklarer Jesper "I vokste opp med mye forskjellig, og har et åpent sinn og hjerte når det kjem til musikk. I bryr me ikkje om sjangera og blir inspirert av alt i vibe med."

Jesper Jenset er ekstremt produktiv og liker samarbed som tvinger ham ut av komfortsonen."Å jobbe med kreative og talentfulle folk er nokka av det beste i veit." 

Og det apellerer til hans natur, hans driv etter å utforske og utvikle seg som artist.

"Waves-prosjektet har forandra seg mye over tid, men e fortsatt relevant sia bølga kan være metafora for så mange ting" sier Jesper. "Musikken min handle om livet mitt, akkurat no. I vil at tekstane skal være nokka folk kan kjenne seg igjen i, det handle om kjærlighet og vennskap. Det er popmusikk, men vise identiteta mi."

Jespers identitet inkluderer energi, kraft, lidenskap og kontinuerlig endring og fornying. Og du kan ta en titt på hvor Jesper Jenset befinner seg, akkurat nå, med "Waves Vol. 2".
EP'en inneholder to splitternye spor; "Silence" og "Let's Go Somewhere And Talk" i tillegg til radiofavoritt "Red Eyes" og feelgood-låta "Blue Flag / Fun Things".

"Waves Vol. 2" er ute 12. april 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Waves Vol. 2 artwork
Waves Vol. 2 artwork
Last ned bilde
Jesper Jenset - promo FOTO: Nick Wiesner
Jesper Jenset - promo FOTO: Nick Wiesner
Last ned bilde
Jesper Jenset - promo FOTO: Nick Wiesner
Jesper Jenset - promo FOTO: Nick Wiesner
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Morgan Sulele gjør deg mer enn fornøyd med sin nye låt!8.8.2019 15:16:47 CESTPressemelding

Siden gjennombruddet med «Bare Min» har Morgan Sulele vært gjenganger på scener over hele landet, og hitlister over hele Norden. I tillegg til egne låter har han bidratt som vokalist eller låtskriver, og tidvis også co-produsent, for blant annet LOKE, Innertier, Marcus & Martinus, Jesper Jenset og Tungevaag & Raaban. Med sistnevnte ble han nominert til svensk Grammis 2019 for låta "All For Love". Morgan startet sommeren med å servere en ny landeplage, nemlig låten «Helt Ærlig» sammen med OnklP. Låten lå på Spotify topp 10 i 6 uker sammenhengende og ble fremført live på VG-Lista Rådhusplassen. Nå er han klar med oppfølgersingelen «Fornøyd», som er skrevet sammen med Jesper Jenset (Unge Ferrari, CLMD, Madcon) og Lars Rosness (Alan Walker, Ruben). «Fornøyd» ble til da jeg fikk tilsendt en sinnsyk kul demo av Jesper Jenset og Lars Rosness. Vi satt oss i studio og perfeksjonerte den og jeg er ekstremt fornøyd med resultatet. Låta handler egentlig om at man driter i det meste, så lenge man f

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom