Sony Music Norway

Jesper Jenset #1 på Hype Machine

Del

Etter å ha ligget på Spotifys topp 50 siden release i mai, listinger på de fleste norske radiostasjoner og oppmerksomhet i utlandet, går nå Jesper Jensets dobbelt platina-selgende hit "High" inn som #1 på det toneangivende nettstedet Hype Machine. Jesper følger dermed blant annet Matoma og Astrid S, som i 2015 nådde førsteplassen med samarbeidet "Running Out".

Hype Machine er kjent for å ta temperaturen på det aller "hotteste" som beveger seg på nett i musikkverdenen internasjonalt og som nevnes mest der ute, ved å samle informasjon fra blogger og nettsteder verden rundt.

Når Jesper Jenset nå går #1, er det med en remix gjort av den canadiske duoen Young Bombs, som tidligere har remixet blant annet Selena Gomez og Alan Walker.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom