RiksTV

Jérôme Franck-Sætervoll konstituert hos RiksTV

Del

Jérôme Franck-Sætervoll (39) er av styret i RiksTV utpekt som konstituert administrerende direktør i RiksTV. Jérôme har vært i selskapet siden september 2006 og har vært direktør for produkt og forretningsutvikling siden 2011.

– Jeg takker for tilliten fra styret og skal gjøre mitt aller beste for at vi skal nå de mål vi har satt oss i tiden fremover, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

– Jérôme har vært sentral i RiksTVs ledelse de siste årene, og styret er trygg på at han er godt kvalifisert til å lede RiksTV inntil selskapet ansetter daglig leder på permanent basis, sier RiksTVs styreleder Kristenn Einarsson.

Jérôme Franck-Sætervoll er opprinnelig fra Frankrike, men har bodd i Norge siden 2004. Han har tidligere jobbet som strategikonsulent hos Accenture. Han er utdannet siviløkonom fra ESSEC Business School i Frankrike.

Tidlig i desember ble det klart at Christian Birkeland slutter som administrerende direktør i RiksTV for å starte som toppsjef for TV 2 Sumo. Styret jobber nå med å finne en permanent toppleder-løsning i RiksTV.

– Vi jobber nå for fullt med jakten på Christian Birkelands erstatter. Vi ønsker ikke å kommentere verken interne eller eksterne kandidater, men vi er godt i gang i prosessen, sier styreleder Kristenn Einarsson.

RiksTV satser for tiden stort på strømmetjenester i tillegg til det digitale bakkenettet. Distribusjons- og underholdningsselskapet satser på tilgjengelighet der kunden er.

– Vi satser stort på alle skjermer. RiksTV skal være der kunden er, enten den er hjemme, på bussen, på jobben eller andre steder – og utvikling av nye tjenester står sentralt hos oss. Dessuten er vi blitt svært sterke i fritidsmarkedet. Det være seg på hytta, i båten, i bobilen med mer, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg saker fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom