Partners AS

Jens selger luksus off–market

Del

Vi har nå to fantastiske leiligheter tilgjengelig på Frogner som vurderes solgt «off-market»», skriver eiendomsmeglerne Nordvik & Partners i en e-post.

Det skjer stadig vekk at eiendommer selges utenom det åpne markedet, forteller avsender Jens Christian Killengreen, fagansvarlig i Nordvik & Partners.

– Det er dyre boliger og folk som ikke vil ha boligen sin offentliggjort. Av og til vet vi konkret at kunden er på jakt etter noe spesifikt. Da går salget helt i det skjulte, sier Killengreen.

Les hele saken hos Aftenposten.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Jens Christian Killengren, Daglig leder, Nordvik &Partners (Foto: CF-Wesenberg / Kolonihaven.no)
Jens Christian Killengren, Daglig leder, Nordvik &Partners (Foto: CF-Wesenberg / Kolonihaven.no)
Last ned bilde

Om Partners AS

Partners AS
Partners AS
Munkedamsveien 45 (inngang D)
0250 Oslo

+47 907 99 875https://www.partners.no

& Partners er i ferd med å bli en av Norges største aktører innen eiendomsmegling. I 2016 var vi den kjeden som vokste raskest, og mange steder er vi nå markedsleder. Lang og bred erfaring sammen med den beste presentasjonen av din bolig i alle kanaler sørger for at du som kunde oppnår høyest mulig pris for din bolig.

En megler fra Partners skal gi deg følelsen av å bli ivaretatt gjennom hele salgsprosessen, og sikre deg en trygg og god handel.

Følg saker fra Partners AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Partners AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Partners AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom