Sony Music Norway

JEFF LYNNE’S ELO legger ut på arenaturné i 2018!

Del

Jeff Lynne’s ELO legger ut på arenaturné høsten 2018, og fredag 14. september står Oslo Spektrum for tur! De er kjent sine utrolige liveshow, så her er det bare å sikre seg billett så fort som mulig.

Billetterisalgfredag 17. novemberkl. 10.00.

Forsalg via livenation.no fra onsdag 15. november kl. 10.00.

 

«Our audiences are amazing. It’s like they’re in the group. We can’t wait to play for them again.» sier Jeff i forbindelse med annonseringen av konsertene.

 

JeffLynne’sELO er mer populære enn noen gang, og haralltidværtkjentforsineepiskeliveshowogunikestil. Bandetblanderpåensømløsoginnovativtmåterock, popogklassisk musikk. ELOhar hele 26UKTop 40-singler, somgjørJeffLynnesproduksjonertilnoe av den mest toneangivendemusikkendesiste 40 årene, oghargjortatdeharsolgtover 50 millioneralbum. 

IjunispiltedeenfantastiskkonsertpåWembleyStadium, sombleforevigetoggittutsomkonsert-DVD. I«WembleyorBurst»serduJeffoghans talentfulle musikerefylleWembleyStadiummedetavde mest spektakulærerock&roll-showenegjennomtidene, foran 60.000 mennesker.

«A giant spaceship, pyrotechnics, lasers and big screen visuals all added to the experience of a concert setlist strong on melody and close attention to musical detail.» - The Yorkshire Post

Lynn er av mange sett på som en av de beste musikkprodusentene i historien, og han var en av grunnleggerne og medlemmene i supergruppa The Travelling Wilburys, sammen med Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrison og Tom Petty. I tillegg har han samarbeidet med noen av de største navnene i bransjen, som The Beatles, Paul McCartney, Ringo Starr, Joe Walsh og mer nylig Bryan Adams.

Gjør deg klar til et forrykende show og en uforglemmelig kveld, når legendariske Jeff Lynne og hans Electric Light Orchestra inntar Norge! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

BRITNEY SPEARS TIL TELENOR ARENA – FREDAG 10. AUGUST!23.1.2018 10:21Pressemelding

Britney Spears er en av de mest suksessfulle og hyllede artistene i pophistorien. For første og eneste gang tar ikonet med seg sitt spektakulære Vegas-show, «Britney: Piece of Me», til utvalgte arenaer i Europa. Dette gir trofaste fans, som ikke har hatt mulighet til å reise til Las Vegas, en unik sjanse til å se stjernen live. Det er en glede å annonsere at hun inntar Telenor Arena for «one night only» fredag 10. august!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom