Sony Music Norway

Jamaikanske Samantha J slipper "Baby Love" ft. R. City

Del

Samantha J. slipper sin nye singel og musikkvideo til "Baby Love" med R. City via Sony Music Norge 23. juni.

Artwork
Artwork

20 år gamle Samantha J. fra Jamaica ble først kjent i Europa da hun dukket opp som featureartist på låten «Light It Up» med superstjernene Marcus & Martinus, en låt som nå har over 15 millioner streams på Spotify.

Samantha J. har tidligere gitt ut singler som «League of My Own» ft. Dej Loaf og «Thight Skirt», sistnevnte gikk #1 som mest delte video på MTV. Samantha J. er nå signert til Sony Music Norway og slipper singelen “Baby Love” ft. R. City i dag, 23.juni.

Se musikkvideoen her og hør låta her.

Jeg har ikke vært så begeistret for et nytt prosjekt siden mitt arbeid med Lady Gaga»  - RedOne, produsent.

Samantha J. er en «free spirit» og er stolt av sin veganske livsstil og sine Jamaicanske røtter. Hun henter inspirasjon fra artister som Shaggy, Sean Paul, Justin Bieber og Rihanna, og er i tillegg til å være artist et talent innenfor tegning, dansing og skriving.

Samantha har tidligere vært modell for et av de største modellbyråene i Jamaica, før hun ble oppdaget av managementet Oceanic Tradewins som introduserte henne for store låtskrivere og produsenter som Redone (Lady Gaga, Nicki Minaj), R. City (Miley Cyrus, Beyonce), JR. Rotem (Rihanna, Sean Kingston), Supa Dups (Bruno Mars, Drake) og The Stereotypes (Justin Bieber, Chris Brown).Tidligere har Samantha også varmet opp for artister som Magic!, Sean Paul, Ludacris og nå senest med M&M i Norden.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork
Artwork
Last ned bilde
Photo credit: King Yazid Photography
Photo credit: King Yazid Photography
Last ned bilde
Photo credit: King Yazid Photography
Photo credit: King Yazid Photography
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom