Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Jakten på energityver

Del

Kultur- og idrettsbygg deltar i Grønn Byggallianses kampanje “Fang Energityven”.

Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Dette er en årlig kampanje som går ut på å befare bygg utenom vanlig driftstid for å identifisere unødvendig energibruk.

Våre driftsansvarlige dro på befaring til Oppsal arena og Leirskallen turnhall, ett eldre og ett nytt bygg. Der sjekket de ventilasjon, varme- og lysanlegg, samt andre ting som gjør at energiforbruket blir unødvendig høyt. Etter befaringen utarbeides det en rapport med tiltak på de områdene som kan utbedres.

Oslo kommune har høye miljøambisjoner, og foretaket jobber målbevisst med tiltak for å redusere klimagassutslippene. Fang Energityven er et bra tiltak som bidrar til større bevissthet og økt kunnskap.Som oftest kan enkle grep som ikke krever store investeringer gi gode resultater – både miljømessig og økonomisk.

Fang Energityven arrangeres av Grønn Byggallianse for sjette år på rad, der medlemmer på nattestid leter etter energityver som stjeler store mengder energi. Erfaringene trekkes med til driftsforum og resultatene publiseres ved Driftskonferansen 14. november.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Last ned bilde

Om Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Olav Vs gate 4
0161 Oslo

21 80 21 80http://www.oslo.kommune.no/kid

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har ansvar for å prosjektere, bygge, forvalte og drifte kulturbygg og idrettsanlegg i Oslo. Våre arenaer legger rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og tilreisende. I eiendomsporteføljen ligger blant annet Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion, Frognerbadet og Vigelandmuseet. De største byggeprosjektene er Deichman Bjørvika, det nye Munchmuseet og nye Jordal Amfi.

Kultur- og idrettsbyggs visjon er: Bygg for små og store øyeblikk.

Følg saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom