Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Jakten på energityver

Del

Kultur- og idrettsbygg deltar i Grønn Byggallianses kampanje “Fang Energityven”.

Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Dette er en årlig kampanje som går ut på å befare bygg utenom vanlig driftstid for å identifisere unødvendig energibruk.

Våre driftsansvarlige dro på befaring til Oppsal arena og Leirskallen turnhall, ett eldre og ett nytt bygg. Der sjekket de ventilasjon, varme- og lysanlegg, samt andre ting som gjør at energiforbruket blir unødvendig høyt. Etter befaringen utarbeides det en rapport med tiltak på de områdene som kan utbedres.

Oslo kommune har høye miljøambisjoner, og foretaket jobber målbevisst med tiltak for å redusere klimagassutslippene. Fang Energityven er et bra tiltak som bidrar til større bevissthet og økt kunnskap.Som oftest kan enkle grep som ikke krever store investeringer gi gode resultater – både miljømessig og økonomisk.

Fang Energityven arrangeres av Grønn Byggallianse for sjette år på rad, der medlemmer på nattestid leter etter energityver som stjeler store mengder energi. Erfaringene trekkes med til driftsforum og resultatene publiseres ved Driftskonferansen 14. november.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Last ned bilde

Om Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Olav Vs gate 4
0161 Oslo

02180http://www.kulturbyggene.no

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF er et kommunalt foretak, etablert 1. juli 2015. Foretaket har ansvar for å bygge, eie, leie ut, vedlikeholde og forvalte kultur- og idrettsbygg i Oslo. Vår portefølje består av eksisterende bygg/anlegg og nye prosjekter som skal legge rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og for tilreisende. Blant våre eiendommer er Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion og Vigeland-museet. Blant våre byggeprosjekter er nye Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek, samt flere idrettsanlegg fra Oslos OL-søknad for 2022, inkludert nye Jordal Amfi og Valle Hovin ishall.

Følg saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Tre nye kontraktspartnere skal møblere det nye Deichmanske hovedbibliotek9.2.2018 14:31Aktuelt

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har i dag inngått fire kontrakter på løst inventar med tre møbelsnekkerfirmaer. Kontraktene inneholder møblering av det nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika. – Dette er et unikt bygg med en kompleks infrastruktur som stiller høye krav til spesialtilpasninger og kreative løsninger. Vi har høye forventninger til leveransene fra våre kontraktspartnere, sier direktør Eli Grimsby i Kultur- og idrettsbygg.

Norges første skreddersydde kommunale idrettshall for bryting åpnet i Oslo14.12.2017 19:00Pressemelding

Oslo kommunes nye flerbrukshall på Lambertseter er landets første kommunale idrettshall som har en egen skreddersydd hall for bryting. I dag fikk ordfører og byrådsleder i Oslo oppleve det norske bryteresset Grace Bullen i en real oppvisningskamp under åpningen av Lambertseter flerbrukshall. Foruten å ha blitt et av Nordens flotteste bryteanlegg, er hallen et allsidig anlegg tilrettelagt for håndball, basketball, volleyball, badminton, innebandy og allidrett.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom