Posten Norge

Invitasjon til presselansering av frimerke med Gunnar Sønsteby

Del

Posten Norge gir fredag 15. juni ut et frimerke for å markere at det i 2018 er hundre år siden krigshelten Gunnar Sønsteby ble født. I den forbindelse inviterer vil til presselansering av frimerket samme dag klokken 10.00 ved Hjemmefrontmuseet i bygning 21 på Akershus festning.

Gunnar Sønstebys nærmeste familie vil være til stede. Det samme vil forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og representanter for forsvarsledelsen.

Frimerket er spesielt eksklusivt siden det er laget for hånd som gravyr – det fineste innen frimerkekunst. Sverre Morken, som er kunstneren bak frimerket, vil også delta under lanseringen.

Vi ber medier som ønsker å være tilstede om å være på plass senest 09.55. Gi gjerne beskjed om at dere kommer til epost presse@posten.no eller Jørn Michalsen, telefon 91345748.

Kontakter

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

22 03 00 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.