Petoro AS

Invitasjon til pressekonferanse - årsresultat 2017 for SDØE

Del

Petoro AS inviterer til pressekonferanse i forbindelse med offentliggjøring av årsresultat 2017 for SDØE.

Til stede fra Petoro; administrerende direktør Grethe Moen, økonomidirektør Jonny Mæland og kommunikasjonssjef Christian Buch Hansen.

TID: Onsdag 14. mars kl 10:00

STED: Petoros kontorer, Øvre Strandgate 124, Stavanger

Pressemelding og årsrapport (SDØE) er tilgjengelig på www.petoro.no kl 10.00 samme dag. Vennligst gi beskjed om deltakelse til epost presse@petoro.no eller til telefon +47 51 50 20 09.

Kontakter

Om Petoro AS

Petoro AS
Petoro AS
Postboks 300 Sentrum
4002 Stavanger

51 50 20 00https://www.petoro.no

Petoro AS er et statlig aksjeselskap som ivaretar SDØE, statens direkte eide andeler i norsk olje- og gassvirksomhet. Disse eierandelene omfatter en tredel av Norges olje- og gassreserver og tilhørende anlegg.

Følg saker fra Petoro AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Petoro AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Petoro AS

Petoros resultat 1. halvår 2018 - Mulighetsrommet på norsk sokkel er stort2.8.2018 10:00Pressemelding

Den positive utviklingen på norsk sokkel fortsetter. Petoro kunne første halvår 2018 levere hele 56 milliarder kroner til statskassen. Dette er en økning på 14 prosent i forhold til samme periode i fjor. - Skal inntektene fortsatt holdes høye må innovasjonsdrivet i bransjen bli enda sterkere, sier administrerende direktør i Petoro Grethe Moen, og legger til at vi må hele tiden være oppmerksomme på og legge til rette for økt teknologiutvikling.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom