Forum for Reiseliv

Invitasjon til pressefrokost mandag 3. april kl 08.30 - 10.00

Del

Norsk Reiseliv (tidligere Forum for Reiseliv) inviterer til pressefrokost mandag 3. april kl 08.30 – 10.00 på Thon Hotel Opera i Oslo. Tema for pressefrokosten er reiselivet i Norge; Status, reiselivets betydning, trender og veien videre.

Vi presenterer status for reiselivet, reiselivets posisjon, ringvirkninger, verdiskaping og sysselsetting. Vi gir en presentasjon av de viktigste internasjonale trendene, hva betyr dette og hvordan må reiselivet utvikle seg for å tilfredsstille turistenes forventninger. Hvordan skal Norge styrke sin posisjon i en stadig tøffere internasjonal konkurranse?

Dere møter styreleder i Norsk Reiseliv Daniel Skjeldam, som også er konsernsjef i Hurtigruten. Direktør Per-Arne Tuftin i Norsk Reiseliv og daglig leder/partner Sigrid Oterholm Hoem i Versions.

Nøkkelord

Kontakter

Påmelding rettes til: Direktør Per-Arne Tuftin i Norsk Reiseliv, tel. 909 94 898, e-post; tuftin@forumforreiseliv.no

Om Forum for Reiseliv

Forum for Reiseliv
Karenslyst allé 4
0278 Oslo

http://www.forumforreiseliv.no

Norsk Reiseliv (tidl Forum for Reiseliv) er en uavhengig bransjeorganisasjon for reiselivet i Norge med de største reiselivsbedriftene og de viktigste destinasjons- og landsdelsselskapene som medlemmer.

Vårt formål er å styrke reiselivets innflytelse og posisjon som en ledende industri i Norge, og skape grunnlaget for at Norge tar en større del av den internasjonale veksten i reiselivet.

Våre medlemsbedrifter står for vel 95 prosent av den internasjonale reiselivsmarkedsføringen og er toneangivende i utviklingen av reiselivet i Norge.

Medlemsbedrifter: Nordic Choice Hotels, Thon Hotels, Scandic Hotels, Rezidor Hotel Group, Color Line, Hurtigruten, Norwegian, SAS, NSB, VisitOslo, Norske Fjell, Fjord Norge og Nordnorsk Reiseliv.

 

Følg saker fra Forum for Reiseliv

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forum for Reiseliv på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Forum for Reiseliv