Oslo Freedom Forum

Invitasjon til presse-event 25 april: Oslo Freedom Forum - Dissent og kreativitetens kraft

Del

The Human Rights Foundation inviterer deg med dette til å delta på et eksklusivt arrangement og panel i sammenheng med Oslo Freedom Forum torsdag 25. april.

Oslo Freedom Forum 2019
Oslo Freedom Forum 2019

Dette er en unik mulighet for norske medier til å treffe fremtredende medlemmer av vårt globale nettverk av aktivister og journalister. I tillegg vil det være en god mulighet til å lære mere om årets Oslo Freedom Forum, som finner sted 27.-29. mai.

Arrangementet starter klokken 17.00 den 25. april, og vil bli avholdt i bakgården hos MESH, som ligger i Tordenskioldsgate 3 i Oslo.

Panelet vil foregå på engelsk, og vil blant annet bestå av tidligere Oslo Freedom Forum-talere Leyla HusseinMaziar Bahari og Maryam Al-Khawaja.

Det vil også være mulig å møte HRFs medie-team, som med glede vil legge til rette for intervjuer med årets fremtredende gruppe talere og aktivister. Medie-teamet kan også bidra til å koble deg til tidligere års talere som kommer tilbake til Oslo i sammenheng med forumet i mai, samt andre medlemmer av HRFs utvidede nettverk både under, og i forkant av årets Oslo Freedom Forum.

Etter panelet vil det avholdes en mottakelse hvor forfriskninger vil bli servert. Vennligst svar på denne invitasjonen per epost til bjorn@oslofreedomforum.com for å delta på arrangementet den 25. April.

For mer informasjon om din deltakelse i 2019 Oslo Freedom Forum, vennligst send en e-post til kommunikasjonsdirektøren på maggie@hrf.org eller norsk pressekontakt Bjørn Ihler på bjorn@oslofreedomforum.com. For å registrere seg for presseakkreditering for 2019 Oslo Freedom Forum, vennligst klikk her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Oslo Freedom Forum

Oslo Freedom Forum
350 Fifth Avenue, 4202
NY 10118 New York

https://oslofreedomforum.com/

Følg saker fra Oslo Freedom Forum

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Oslo Freedom Forum på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Oslo Freedom Forum

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom