TUI Norge

Invitasjon: Star Tours guider svarer på spørsmål via Facebook Live direkte fra Alanya

Del

Helgens hendelser i Tyrkia har ført til ekstraordinær stor pågang til Star Tours kundesenter. Vi i Star Tour har fått tusenvis av spørsmål fra våre kunder, og vi jobber fortsatt med å svare på alle sammen. I håp om å kunne vise hvordan situasjonen er på våre destinasjoner og samtidig hjelpe kundene våre så godt vi kan, har vi valgt å invitere til en Facebook Live-sending onsdag 20.07. klokken 15.00. Våre guider Nina og Mette vil vise oss rundt i området og svare på spørsmål fra publikum her hjemme.

Nærmere 10.000 nordmenn har planlagt å reise til Tyrkia med Star Tour i sommer.

- Det er mange som er nysgjerrige på hvordan situasjonen er i Tyrkia akkurat nå. Vi er så heldige å ha kollegaer som jobber i Tyrkia og som er i kontakt med våre kunder der daglig, vi har derfor valgt å invitere de som måtte være interessert til å følge vår Facebook Live-sending i dag og komme med spørsmål, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Hensikten med Live-sendingen er å raskt, uredigert  og interaktivt bistå de av kundene våre som har spørsmål om Tyrkia.

Vi sender LIVE fra Alanya, vår mest populære turistdestinasjon i Tyrkia, onsdag 20.07.2016 klokken 15.00.

Fakta:

Dato: 20.07.2016

Tid: 15.00

Link to FB: https://www.facebook.com/StarTour/

Antall følgere på Facebook: 216.000

Guider som leder livesendingen: Nina og Mette

Hotell:  Blue Star Quattro Beach Spa & Resort

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom