NorgesEnergi

Innovativ sjørøverjakt i lokalt næringsliv

Del

Kloke, unge hoder vil fylle Abra Havn denne i helgen. I sentrum står entreprenørskap, innovasjon og nettverksbygging.

Start UiA er helgen 9-11 mars vertskap for en konferanse med innovasjon og entreprenørskap i sentrum.
Start UiA er helgen 9-11 mars vertskap for en konferanse med innovasjon og entreprenørskap i sentrum.

Det er studentorganisasjonen Start UiA som er vertskap for konferansensom samler studenter fra hele Norge førstkommende helgIntensjonen med samlingen er å skape nye løsninger for lokale bedrifter og ikke minst danne tverrfaglige og kreative team.  

— Vi håper at vi med vår kreative og nytenkende tilnærming til problemstillinger våre samarbeidsbedrifter står i, skal kunne skape nye produkter, etablere nye bedrifter og bidra til en mer bærekraftig fremtid. 

Uttalelsen kommer fra Tony Kjenner som er leder for den frivillige studentorganisasjonen Start Norge. 550 studenter fordelt på 20 lokallag deltar på ulike aktiviteter året rundt for å skape merverdi for samarbeidspartnere i det lokale næringsliv.  

 

Fremtidens løsninger
NorgesEnergi er en av samarbeidspartnerne til lokallaget knyttet til Universitetet i Agder, Start UiA. 

— Vårt selskap ble gründet i 1999, og er i dag Norges nest største strømselskap. Men det startet med en kreativ idé, evnen til å tenke nytt og masse stå på vilje. Derfor er det ekstra fint å samarbeide med studenter som er opptatt av det samme som oss; innovasjon og entreprenørskap. 

Lene Apland er leder for produktutvikling og markedsinnsikt i NorgesEnergi. Hun er overbevist om at casenestudentene skal vurdere og analysere vil bringe mye nytt med seg.  

— Vår produktutvikling styres av hva våre kunder ønsker seg. Studentene bidrar til innsikt i fremtidens behov og krav, og dersom vi skal styrke vår konkurransekraft vil den innsikten kunne bli avgjørende, avslutter Apland. 

----------------------------------------------

Fakta Start Norge 

-Start Norge og alle de 20 lokallagene våre er non-profitt studentorganisasjon 
- 550 aktive medlemmer
- Fokus på nye løsninger, produkter og skape sin egen fremtid gjennom innovasjon og entreprenørskap. 
- Hvert år arrangeres Start Forum Vår og Start Forum Høst i regi av Start Norge, men fasilitert av et nytt lokallag og region hvert semester. 
- Start UiA har 52 aktive medlemmer som jobber med dette formålet på Sørlandet. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Start UiA er helgen 9-11 mars vertskap for en konferanse med innovasjon og entreprenørskap i sentrum.
Start UiA er helgen 9-11 mars vertskap for en konferanse med innovasjon og entreprenørskap i sentrum.
Last ned bilde

Lenker

Om NorgesEnergi

NorgesEnergi
NorgesEnergi
Markens gate 34
4612 Kristiandsand S

38 10 00 80http://www.norgesenergi.no

NorgesEnergi er en nasjonal strømleverandør for privat- og bedriftsmarkedet og landets ledende lavprisaktør. Selskapet har siden starten i 1999 kjempet for billig strøm til folket. 

Analyser fra Energibarometeret viser at de fleste som byttet strømleverandør de siste 10 årene, bytter til NorgesEnergi. Våre lave priser er en av årsakene til dette. 

Følg saker fra NorgesEnergi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesEnergi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorgesEnergi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom