BedriftsforbundetBedriftsforbundet

Innovasjon Norge: Omstilling mot nye muligheter og markeder

Del

Bedriftsforbundet inviterer til foredrag om omstilling mot nye muligheter og markeder med Innovasjon Norge i Stavanger 22. november.

Omstilling mot nye muligheter og markeder – hva kreves, og hva kan Innovasjon Norge og andre hjelpe til med?

Bli med når Bedriftsforbundet inviterer til et foredrag med Innovasjon Norge Rogaland om omstilling Clarion Hotel Energy i Stavanger tirsdag 22. november kl 14.00-14.30. Det er gode muligheter og vi forteller deg hvor du kan få hjelp på veien! 

Dette er et gratis foredrag spesielt tilpasset deg som driver egen bedrift eller vurderer å starte for deg selv. Når Norge nå er i en omstillingsprosess er det viktigere enn noen gang å satse på de som igjen skaper nye arbeidsplasser i samfunnet.


Bedriftsforbundet er arrangør for foredraget.


Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Kontakter

Om Bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet
Bedriftsforbundet
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.bedriftsforbundet.no

Bedriftsforbundet har ca. 4 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra Bedriftsforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bedriftsforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bedriftsforbundet

Joachim Dagenborg (38) blir ny kommunikasjonssjef for Bedriftsforbundet2.5.2018 10:30Pressemelding

Bedriftsforbundet med leder Olaf Thommessen i spissen gjennomførte større endinger i organisasjonen i fjor, og har de siste månedene fått om bord flere dyktige medarbeidere for å fremme arbeidet for små og mellomstore bedrifter i Norge. Nå får de også med Joachim Dagenborg på laget, for å ytterligere styrke satsingen på kommunikasjon. Han kommer fra stillingen som journalist i Reuters.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom