Intex Resources ASA

Innkalling til pressekonferanse fredag 27. oktober klokken 14.00

Del

Utstedelse av den første råvarestøttede digitale valutaen i Norge.

Intex Resources ASA, som endrer navn til Element ASA på dagens generalforsamling, vil gjøre rede for dagens nyhet om at selskapet ser på muligheten til å utstede sin egen digitale valuta gjennom en Initial Coin Offering ('ICO') med råvare støttede digitale tokens basert på blockchain-teknologi. Dette skjer i samarbeid med selskapet Harmonychain AS.

Det vil i den forbindelse bli holdt en pressekonferanse på KS Agenda, Haakon VIIs gate 9 i Oslo fredag 27. oktober klokken 14:00.

Til stede vil være selskapets styreformann Lars Beitnes, konstituert administrerende direktør Cecilie Grue og administrerende direktør Bjørn Zachrisson i Harmonychain AS.

Pressekonferansen vil også bli streamet her:

http://webtv.mediaunit.no/element-asa/ir/2017-october-presentation/

Se børsmelding her for mer detaljer. 

Kontaktpersoner:
Partner Niels Ruben Ravnaas i Eikeland & Ravnaas AS

Mobil: +47 926 81 555,
E-post: niels@erpr.no

Partner Ole Eikeland i Eikeland & Ravnaas AS

Mobil: +47 90060666,
E-post: ole@erpr.no

Om Intex Resources ASA

Intex Resources ASA
Intex Resources ASA
Prinsensgt. 2
0152 Oslo

+4723113344http://www.intexresources.com/

Intex er et leteselskap på vei til å bli produsent av mineraler, med hovedkontor i Oslo. Selskapet fokuserer på ansvarlig utvikling av naturressurser. Intex eier i dag en mindre eierandel, samt en opsjon til å bli hovedaksjonær i det kanadiske Ambershaw Metallics, Inc., som eier jernmalmforekomsten Bending Lake. I tillegg eier selskapet Mindoro Nickel på Filippinene.