Bertel O. Steen

Inger Elisabeth Sagedal leder politikk og samfunn i Bertel O. Steen

Del

Bertel O. Steen har ansatt Inger Elisabeth Sagedal i en nyopprettet stilling som «Leder politikk og samfunn». Sagedal kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Norges Automobilforbund (NAF). Hun har tidligere vært informasjonssjef i Oslo Politidistrikt, samt rådgiver på Stortinget for KrF.

Inger Elisabeth Sagedal, ny leder politikk og samfunn i Bertel O. Steen. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen
Inger Elisabeth Sagedal, ny leder politikk og samfunn i Bertel O. Steen. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen

Bilbransjen er inne i en fase preget av digitalisering og raske teknologiske endringer. Elektrifiserte biler står for halvparten av personbilsalget i Norge, og teknologi for selvkjørende biler utvikles raskt.

- Når det er så mye som skjer i vår bransje synes vi det er viktig at vi som sitter tett på utviklingen tar et ansvar for å kommunisere vår kunnskap utad både til forbrukere og myndigheter. Med sin lange erfaring fra både politikk og kommunikasjon vil Inger Elisabeth Sagedal spille en viktig rolle i dette arbeidet, sier Anders Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Bertel O. Steen.

«Den siste person som tar lappen er allerede født»
Bertel O. Steen venter store endringer i bransjen. Under tittelen «Den siste person som tar lappen er allerede født» lyste konsernet nylig ut 17 spennende stillinger som skal spille sentrale roller i denne transformasjonen. Med ansettelsen av Sagedal kommer enda en viktig brikke på plass.

- Den teknologiske utviklingen som til de grader vil endre transportsektoren og bilindustrien, fascinerer meg. Annonsen fra Bertel O. Steen signaliserte at de ønsket å ta en lederrolle i denne utviklingen, og var derfor noe som trigget meg veldig. Det å nå skulle få være med å jobbe med en så solid merkevare inn i denne teknologiske transformasjonen, er noe jeg gleder meg til. Det finnes vel ikke en mer spennende periode å jobbe i bilbransjen enn nettopp nå. For meg er dette en perfekt vei videre, sier Inger Elisabeth Sagedal.

Utvikle morgendagens transportløsninger
Bertel O. Steen leverte i 2017 et historisk sterkt driftsresultat på 555 millioner kroner. Siden 2013 har konsernet økt sin omsetning fra 9,7 til 16,7 milliarder kroner.

- Bertel O. Steen har drevet med bil og mobilitet siden 1907, og spilt en ledende rolle i utviklingen av norsk samferdsel. Vi har en sterk posisjon og en tydelig ambisjon om å ta føringen også innen utviklingen av nye tjenester for morgendagens transportløsninger. Vi setter sammen et meget bra lag og jeg er glad for å ønske Inger Elisabeth velkommen til oss og de store oppgavene som venter, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

NAF søker etterfølger
Norges Automobilforbund starter nå en prosess for å finne en ny kommunikasjonssjef som skal overta etter Sagedal, og vil utlyse stillingen snarest. Marked og kommunikasjonsdirektør i NAF, Ulrica Risberg, ønsker Sagedal lykke til i en ny stilling.

- Inger Elisabeth Sagedal har gjort en meget god jobb for NAF i mange år, og nå starter den utfordrende, men spennende jobben med å finne hennes etterfølger, sier Risberg.

Inger Elisabeth Sagedal vil tiltre sin nye stilling før sommeren.

For eventuelle spørsmål: 

Anders Rikter, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar: 920 84 996

Inger Elisabeth Sagedal, 480 28 065

Bilder

Inger Elisabeth Sagedal, ny leder politikk og samfunn i Bertel O. Steen. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen
Inger Elisabeth Sagedal, ny leder politikk og samfunn i Bertel O. Steen. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen
Last ned bilde
Inger Elisabeth Sagedal. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen
Inger Elisabeth Sagedal. Foto: Jarle Nyttingnes/Bertel O. Steen
Last ned bilde

Dokumenter

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge og er en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge og er en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet eier også verkstedkjeden Snap Drive. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Bil- og eiendomsvirksomheten Bertel O. Steen AS kunne i 2017 vise til driftsresultat på 555 millioner og omsetning på 16,7 milliarder kroner. Antall årsverk i konsernet ved utgangen av 2017 var 2499.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

Norske Stålbygg bygger nytt bilanlegg for Bertel O. Steen5.7.2018 11:00Pressemelding

Bertel O. Steen Eiendom AS har inngått en kontrakt med Norske Stålbygg AS (et selskap i Veidekke konsernet) om bygging av et nytt bilanlegg i Solheimveien 11-15 på Lørenskog, rett nord for Oslo. Det nesten 8000 m2 store bygget skal huse alle bilmerkene til Bertel O. Steen og være et signalbygg for bil- og eiendomskonsernet. Bygget skal overleveres i 4. kvartal 2019. Kontrakten har en verdi på 128 millioner kroner.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom