Flogas Norge

Ingen grunn til panikk!

Del

- Det haster overhodet ikke med å fjerne oljefyren, sier salgsdirektør Trond Petter Varang i Flogas Norge AS. Det er nemlig den fossile fyringsoljen som blir forbudt fra 2020, ikke oljefyren du har i kjelleren!

Leverandører av alternative oppvarmingsløsninger har de siste årene markedsført sine produkter og tjenester aktivt mot privatmarkedet for å fremme sine alternativer til fossil fyringsolje. Mange privatkunder opplever denne markedsføringen som villedende. Riktignok blir det fra og med 2020 et forbud mot oppvarming av bygg med fossil fyringsolje, men det betyr ikke nødvendigvis at oljefyren din må byttes. Du kan nemlig høyst sannsynlig fortsette å bruke oljefyren din med klimavennlig biofyringsolje.

- I media kan man lese  historier om privatpersoner som betaler flere hundre tusen kroner for en varmepumpe. For mange er dette en veldig stor investering og det kan være betryggende å vite at det ikke er noe pålegg om å bytte ut selve oljefyren. Det er bare å ringe oss i  Flogas så sørger vi for at det kommer en fyringstekniker på befaring hjem til deg og vurderer om anlegget ditt er tilrettelagt for biofyringsolje. Hvis anlegget er i god teknisk stand er det som regel bare små modifikasjoner som må gjøres før du er klar til nok en vinter med din gamle oljefyr, sier Varang.

Mens prisene på diesel og fyringsolje har gått opp har det motsatte skjedd med Flogas XO biofyringsolje. - Nå som prisene blir mer og mer konkurransedyktige har vi stor tro på at mange vil velge å fortsette med sin eksisterende oljefyr istedenfor å investere i en ny oppvarmingsløsning, avslutter Trond Petter Varang.

For mer info se: www.bioolje.no

Nøkkelord

Kontakter

Trond Petter Varang; 994 43 533, tpv@flogas.no

Bilder

Lenker

Om Flogas Norge

Flogas Norge
Flogas Norge
Nydalsveien 15
0484 Oslo

90 24 8000http://www.flogas.no

Flogas er Skandinavias største distributør av propan og har også etablert seg som distributør av biofyringsolje.

Propan har de siste årene vært meget prisgunstig. Bedrifter som tidligere har benyttet fyringsolje sier de har spart mellom 20 og 30 øre/kWh på skiftet til propan.

Bedrifter som bytter ut fyringsoljen med propan sparer penger og reduser sin miljøpåvirkning.

Privatpersoner som bytter ut fyringsoljen med biofyringsolje kan fortsette å bruke sin eksisterende oljekjel og sparer store investeringskostnader til nytt oppvarmingsanlegg. 

Følg saker fra Flogas Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Flogas Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Flogas Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom