Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Informasjonspaviljong for nye Munchmuseet

Del

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har etablert informasjonspaviljong for nytt Munchmuseum. Her informerer vi om ideene bak arkitekturen på det nye Munchmuseet.

Fasademodellen – den såkalte mockup’en, er blitt omskapt til en informasjonsmonter. Modellen står nedenfor Operaen vis a vis byggeplassen.

  • Hvorfor bygget er kledd med perforerte aluminiumsplater
  • På hvilke måter arkitekturen bidrar til gode miljøløsninger
  • Hvorfor museets funksjoner er organisert i høyden
  • Hvilken rolle bygget spiller i Bjørvika som helhet

Utgangspunktet for paviljongen er fasademodellen som ble laget for å prøve ut tekniske løsninger på fasaden. Inne i modellen er det montert et stort metallbelagt lerret som er lyssatt. Lyset beveger seg over flaten for på den måten å visualisere hvordan det ferdige bygget kommer til å fange lyset fra himmelen, fjorden og byen og reflektere det tilbake til omgivelsene.

Kontakter

Bilder

Om Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Olav Vs gate 4
0161 Oslo

21 80 21 80http://www.oslo.kommune.no/kid

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF er et eiendomsforetak som har ansvar for å bygge, eie og forvalte Oslo kommunes kultur- og idrettsbygg. Porteføljen består av eksisterende bygg/anlegg og nye prosjekter som skal legge til rette for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og for tilreisende. Blant våre eiendommer er Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion og Vigeland-museet. Blant våre byggeprosjekter er det nye Munchmuseet, Deichman Bjørvika og nye Jordal Amfi.

Følg saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom