Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Informasjonsmøte om anskaffelsesprosess til fire byggeprosjekter

Del

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF inviterer entreprenører, rådgivere og andre interesserte til informasjonsmøte om anskaffelsesprosess til fire nye spennende prosjekter.

Illustrasjon Grorud flerbrukshus: LINK arkitektur
Illustrasjon Grorud flerbrukshus: LINK arkitektur

Hva: Kultur- og idrettsbygg vil i løpet av våren invitere markedet til å gi tilbud på å bygge følgende nye anlegg:

  • Grorud flerbrukshus
  • Frogner ishall
  • Ullern flerbrukshall
  • Museumsutsikkeren

Tid: tirsdag 6. mars kl 14:00 - 15:00

Sted: Kultur- og idrettsbyggs lokaler i Olav Vs gt 4, 7. etasje

Påmelding: Ønsker du/dere å komme på informasjonsmøtet send gjerne en mail merket «informasjonsmøte» til benedicte.klare@kid.oslo.kommune.no innen 5.mars

Velkommen!

Se hele kunngjøringen i Doffin

Kort om prosjektene:

Grorud flerbrukshus

Grorud flerbrukshus er regulert i en større idrettspark i Grorudveien 7. Den nye flerbrukshallen blir tilrettelagt for flerbruk og sambruk mellom barnehage, idrett og kultur. Planene inkluderer et hallareal på 25 x 45 m som er vanlig spilleflate for håndballhall, treningsrom og garderober, klubblokaler for Grorud IL, barnehage med 6 baser og temarom.

Frogner ishall:

Frogner ishall blir et anlegg for kunstløp og hockey, og skal også ha eget styrkerom, i tillegg til kontorer og møterom. Hallen er prosjektert til 4600 BTA og skal ha tribuneplass til 300 personer. Ishallen skal ligge mellom Frogner stadion og tennisbanene. Planlagt byggestart er høsten 2018.

Ullern flerbrukshall:

Den nye flerbrukshallen skal bygges i tilknytning til Ullern idrettspark. Planene omfatter flerbrukshall på 25x45m med standard spilleflate for håndballhall, garderober, øvrige støtterom som treningslokale, lager og teknisk rom og klubblokaler for Ullern IF.

Museumsutstikkeren:

Museumsutstikkeren er et prosjekt som innebærer å opparbeide et areal sør for nytt Munchmuseum i Bjørvika. Arealet vil være en forlengelse av utomhusarealet til Munchmuseet og markere en overgang fra Akerselva til sjøen. Museumsutstikkeren er et rekkefølgekrav i reguleringsbestemmelsene for nytt Munchmuseum, og består av en opparbeidelse av 1131 m2 torg- og kaiareal sør for det nye museet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon Grorud flerbrukshus: LINK arkitektur
Illustrasjon Grorud flerbrukshus: LINK arkitektur
Last ned bilde

Om Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Olav Vs gate 4
0161 Oslo

21 80 21 80http://www.oslo.kommune.no/kid

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har ansvar for å prosjektere, bygge, forvalte og drifte kulturbygg og idrettsanlegg i Oslo. Våre arenaer legger rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og tilreisende. I eiendomsporteføljen ligger blant annet Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion, Frognerbadet og Vigelandmuseet. De største byggeprosjektene er Deichman Bjørvika, det nye Munchmuseet og nye Jordal Amfi.

Kultur- og idrettsbyggs visjon er: Bygg for små og store øyeblikk.

Følg saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom