Fagforbundet Industri Energi

Industri Energi vurderer sympatistreik for ansatte i hotell- og restaurantbransjen

Del

Industri Energi vil i første omgang vurdere å ta ut ansatte på vaskerier i streik, slik at hotellene ikke får vasket sengetøy. Forbundsleder Leif Sande mener det er viktig å vise støtte til de lavtlønnede arbeiderne.

Forbundsleder Leif Sande i Industri Energi

– Vi kan ikke lenger sitte og se på at streiken trekker ut uten at arbeidsgiver beveger seg en millimeter, understreker Sande.

Forbundsstyret i Industri Energi er innkalt til et hastemøte klokken 13 fredag 20. mai. Det vil i første omgang vurderes å ta ut vaskeriansatte i streik for å stoppe leveransen av sengetøy til hotellene.  Videre vil andre sympatiaksjoner bli vurdert.

– Fellesforbundet kommer med helt legitime krav for å løfte en lavtlønnet bransje og få på plass lokale forhandlinger. Vårt forbund organiserer selv lavtlønnede bransjer, og det er viktig for oss å vise at de lavtlønnede i Norge står sammen, understreker Sande.

Industri Energi oppfordrer folk til ikke å bruke hoteller og restauranter som er tatt ut i streik.

Nøkkelord

Kontakter

Forbundsleder Leif Sande, Industri Energi mob: 901 10 701

Om Fagforbundet Industri Energi

Fagforbundet Industri Energi
Fagforbundet Industri Energi
Youngsgate 11
0181 Oslo

02390https://www.industrienergi.no/

Industri Energi er et fagforbund for ansatte innen olje, gass og landbasert industri. Med våre 61 000 medlemmer er vi det fjerde største forbundet i LO. Forbundet har til sammen 80 ansatte fordelt mellom våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Følg saker fra Fagforbundet Industri Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet Industri Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet Industri Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom